ADVERTENTIE

Rabarber-aardbeien mokkacake SCD

SCD smakelijke taart. 1 kop = 250 ml

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 6 ei Toegevoegd aan
  • 1 mok gemalen noten Toegevoegd aan
  • 1 mok Geraspte kokosnoot Toegevoegd aan
  • 1 mok Kokosmelk Toegevoegd aan
  • 12 mok Honing Toegevoegd aan
  • 12 mok Kokosolie boter Toegevoegd aan
  • 1 mok Fijngehakte rabarber Toegevoegd aan
  • 1 mok Gesneden aardbeien Toegevoegd aan
  • 2 el Kokosmeel om fruit te coaten Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Thee Soda Bicarbonaten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We reinigen de rabarberstelen met een schraper, snijden ze in kleine stukjes, zouten ze lichtjes en laten het overtollige water uitdruipen op een zeef.

2. Stap

We scheiden de eieren en kloppen het eiwit tot stijve pieken. We mengen de dooiers, voegen kokosroom toe en geleidelijk aan honing, gesmolten kokosolie (boter), noten, kokos, kaneel, baking soda, het eiwit en gieten dit uit op een ingevette en met kokosmeel bestrooid bakblik (formaat 30×42 cm). We snijden de rabarber en aardbeien extra in een kom, bestrooien ze met kokosmeel en verdelen ze gelijkmatig over het deeg. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 35 min. op 170 graden.

3. Stap

Laat het na het bakken afkoelen voordat je het snijdt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten