ADVERTENTIE

Rabarber-aardbeien mokkacake SCD

SCD smakelijke taart. 1 kop = 250 ml

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 6 ei Toegevoegd aan
  • 1 mok gemalen noten Toegevoegd aan
  • 1 mok Geraspte kokosnoot Toegevoegd aan
  • 1 mok Kokosmelk Toegevoegd aan
  • 12 mok Honing Toegevoegd aan
  • 12 mok Kokosolie boter Toegevoegd aan
  • 1 mok Fijngehakte rabarber Toegevoegd aan
  • 1 mok Gesneden aardbeien Toegevoegd aan
  • 2 el Kokosmeel om fruit te coaten Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Thee Soda Bicarbonaten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We reinigen de rabarberstelen met een schraper, snijden ze in kleine stukjes, zouten ze lichtjes en laten het overtollige water uitdruipen op een zeef.

2. Stap

We scheiden de eieren en kloppen het eiwit tot stijve pieken. We mengen de dooiers, voegen kokosroom toe en geleidelijk aan honing, gesmolten kokosolie (boter), noten, kokos, kaneel, baking soda, het eiwit en gieten dit uit op een ingevette en met kokosmeel bestrooid bakblik (formaat 30×42 cm). We snijden de rabarber en aardbeien extra in een kom, bestrooien ze met kokosmeel en verdelen ze gelijkmatig over het deeg. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 35 min. op 170 graden.

3. Stap

Laat het na het bakken afkoelen voordat je het snijdt.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image TASTElist

Rabarber-aardbeien mokkacake SCD

SCD smakelijke taart. 1 kop = 250 ml

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We reinigen de rabarberstelen met een schraper, snijden ze in kleine stukjes, zouten ze lichtjes en laten het overtollige water uitdruipen op een zeef.

2. Stap

We scheiden de eieren en kloppen het eiwit tot stijve pieken. We mengen de dooiers, voegen kokosroom toe en geleidelijk aan honing, gesmolten kokosolie (boter), noten, kokos, kaneel, baking soda, het eiwit en gieten dit uit op een ingevette en met kokosmeel bestrooid bakblik (formaat 30×42 cm). We snijden de rabarber en aardbeien extra in een kom, bestrooien ze met kokosmeel en verdelen ze gelijkmatig over het deeg. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 35 min. op 170 graden.

3. Stap

Laat het na het bakken afkoelen voordat je het snijdt.

Ingrediënten
6
ei
1 mok
gemalen noten
1 mok
Geraspte kokosnoot
1 mok
Kokosmelk
12 mok
Honing
12 mok
Kokosolie boter
1 mok
Fijngehakte rabarber
1 mok
Gesneden aardbeien
2 el
Kokosmeel om fruit te coaten
1 Artikel
Kaneel
1 Artikel
Thee Soda Bicarbonaten