ADVERTENTIE
Rabarber-aardbeien mokkacake SCD
SCD smakelijke taart. 1 kop = 250 ml
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 6 ei
- 1 mok gemalen noten
- 1 mok Geraspte kokosnoot
- 1 mok Kokosmelk
- 1⁄2 mok Honing
- 1⁄2 mok Kokosolie boter
- 1 mok Fijngehakte rabarber
- 1 mok Gesneden aardbeien
- 2 el Kokosmeel om fruit te coaten
- 1 Artikel Kaneel
- 1 Artikel Thee Soda Bicarbonaten
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We reinigen de rabarberstelen met een schraper, snijden ze in kleine stukjes, zouten ze lichtjes en laten het overtollige water uitdruipen op een zeef.
2. Stap
We scheiden de eieren en kloppen het eiwit tot stijve pieken. We mengen de dooiers, voegen kokosroom toe en geleidelijk aan honing, gesmolten kokosolie (boter), noten, kokos, kaneel, baking soda, het eiwit en gieten dit uit op een ingevette en met kokosmeel bestrooid bakblik (formaat 30×42 cm). We snijden de rabarber en aardbeien extra in een kom, bestrooien ze met kokosmeel en verdelen ze gelijkmatig over het deeg. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 35 min. op 170 graden.
3. Stap
Laat het na het bakken afkoelen voordat je het snijdt.