ADVERTENTIE

Bron :: blueflames from Getty Images

Pompoentaart zonder bloem

Een uitstekende en gezonde pompoentaart zonder toegevoegde bloem. Het heeft een mooie kruidige smaak en is ideaal voor een herfst middag.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Inhoud

  • 500 g Hokkaido pompoen Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 ml Honing Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen kruiden Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Gemalen kruidnagel Toegevoegd aan

Vaak

  • 200 g amandelmeel Toegevoegd aan
  • 50 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng amandelmeel, kokosolie en eieren samen tot een deeg ontstaat. Verspreid het deeg vervolgens gelijkmatig over de bodem en randen van de taartvorm. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten.

2. Stap

Inhoud: Reinig de pompoen, snijd deze in kleine stukjes en kook totdat hij zacht is. Meng in een kom de eieren, honing, vanille-extract, kaneel, gemalen kruiden en kruidnagels. Voeg de gekookte pompoen toe en mix alles samen tot een glad geheel.

3. Stap

Giet de vulling in het voorgebakken deeg en bak nog 30-35 minuten in de oven.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten