:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/7AD2wVqA8_PgQUqMUuX0/884b4007331c759ba3b89809608f80.jpeg)
Bron :: blueflames from Getty Images
Pompoentaart zonder bloem
Een uitstekende en gezonde pompoentaart zonder toegevoegde bloem. Het heeft een mooie kruidige smaak en is ideaal voor een herfst middag.
Ingrediënten
Inhoud
- 500 g Hokkaido pompoen
- 4 stukjes ei
- 100 ml Honing
- 1 stukjes Vanille-extract
- 2 theelepels Kaneel
- 1 theelepel Gemalen kruiden
- 1⁄2 theelepel Gemalen kruidnagel
Vaak
- 200 g amandelmeel
- 50 g kokosolie
- 1 stukjes ei
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng amandelmeel, kokosolie en eieren samen tot een deeg ontstaat. Verspreid het deeg vervolgens gelijkmatig over de bodem en randen van de taartvorm. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten.
Inhoud: Reinig de pompoen, snijd deze in kleine stukjes en kook totdat hij zacht is. Meng in een kom de eieren, honing, vanille-extract, kaneel, gemalen kruiden en kruidnagels. Voeg de gekookte pompoen toe en mix alles samen tot een glad geheel.
Giet de vulling in het voorgebakken deeg en bak nog 30-35 minuten in de oven.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pompoentaart zonder bloem
Een uitstekende en gezonde pompoentaart zonder toegevoegde bloem. Het heeft een mooie kruidige smaak en is ideaal voor een herfst middag.
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng amandelmeel, kokosolie en eieren samen tot een deeg ontstaat. Verspreid het deeg vervolgens gelijkmatig over de bodem en randen van de taartvorm. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten.
Inhoud: Reinig de pompoen, snijd deze in kleine stukjes en kook totdat hij zacht is. Meng in een kom de eieren, honing, vanille-extract, kaneel, gemalen kruiden en kruidnagels. Voeg de gekookte pompoen toe en mix alles samen tot een glad geheel.
Giet de vulling in het voorgebakken deeg en bak nog 30-35 minuten in de oven.
Hoe heb je dit recept gemaakt?