ADVERTENTIE

Pompoenrisotto

Heerlijke risotto met pompoen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 70 g Pompoen boter Toegevoegd aan
  • 40 g Wortelen Toegevoegd aan
  • 1 Lente-ui Toegevoegd aan
  • 12 Knoflookteentje Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Rode linzen Toegevoegd aan
  • 3 lepels Gekookte rijst Toegevoegd aan
  • Ghee boter maslo Toegevoegd aan
  • indien nodig melk Toegevoegd aan
  • Nootmuskaat Toegevoegd aan
  • grond Tekst Toegevoegd aan
  • Parmezaanse harde kaas Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We koken de rijst apart.

2. Stap

Op de boter stoven we de ui, voegen geraspte pompoen, wortel, linzen en geperste knoflook toe.

3. Stap

Meng het mengsel grondig, kruid het en overgiet het met water.

4. Stap

We stoven tot het zacht is, indien nodig voegen we water toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

Als het mengsel zacht is, mixen we het en voegen we melk en gekookte rijst toe.

6. Stap

We mengen alles samen, kruiden naar smaak.

7. Stap

Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer.

8. Stap

Eet smakelijk!

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Pompoenrisotto

Heerlijke risotto met pompoen

30
Notulen
1
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken de rijst apart.

2. Stap

Op de boter stoven we de ui, voegen geraspte pompoen, wortel, linzen en geperste knoflook toe.

3. Stap

Meng het mengsel grondig, kruid het en overgiet het met water.

4. Stap

We stoven tot het zacht is, indien nodig voegen we water toe.

5. Stap

Als het mengsel zacht is, mixen we het en voegen we melk en gekookte rijst toe.

6. Stap

We mengen alles samen, kruiden naar smaak.

7. Stap

Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer.

8. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
70 g
Pompoen boter
40 g
Wortelen
1
Lente-ui
12
Knoflookteentje
1 Lepel
Rode linzen
3 lepels
Gekookte rijst
Ghee boter maslo
indien nodig
melk
Nootmuskaat
grond
Tekst
Parmezaanse harde kaas