:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/psLPXgHpwk6uHMmHySK-/74870a742030e412dd1be098277004.jpeg)
Pompoenrisotto
Heerlijke risotto met pompoen
Ingrediënten
- 70 g Pompoen boter
- 40 g Wortelen
- 1 Lente-ui
- 1⁄2 Knoflookteentje
- 1 Lepel Rode linzen
- 3 lepels Gekookte rijst
- Ghee boter maslo
- indien nodig melk
- Nootmuskaat
- grond Tekst
- Parmezaanse harde kaas
Laatste folders
Procedure
We koken de rijst apart.
Op de boter stoven we de ui, voegen geraspte pompoen, wortel, linzen en geperste knoflook toe.
Meng het mengsel grondig, kruid het en overgiet het met water.
We stoven tot het zacht is, indien nodig voegen we water toe.
Als het mengsel zacht is, mixen we het en voegen we melk en gekookte rijst toe.
We mengen alles samen, kruiden naar smaak.
Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pompoenrisotto
Heerlijke risotto met pompoen
We koken de rijst apart.
Op de boter stoven we de ui, voegen geraspte pompoen, wortel, linzen en geperste knoflook toe.
Meng het mengsel grondig, kruid het en overgiet het met water.
We stoven tot het zacht is, indien nodig voegen we water toe.
Als het mengsel zacht is, mixen we het en voegen we melk en gekookte rijst toe.
We mengen alles samen, kruiden naar smaak.
Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?