:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6QI8zrBPGR7L-onGqrJY/5bed95c3d6606ab41e38f68f7cec39.jpeg)
Pompoenkrackers
Lekker en knapperig
Ingrediënten
- 100 g Geraspte pompoen
- 100 g Boter
- 160 g Glad meel
- 1 lepel Bakpoeder
- 1 lepel Alleen
- om te wrijven Eitje
- Sesam om te bestrooien
Laatste folders
Procedure
We maken de rauwe pompoen schoon en raspen deze fijner.
We voegen boter op kamertemperatuur, zout, bakpoeder en bloem toe.
We bereiden het deeg voor, dat we 20 minuten in de koelkast zetten.
We rollen vaak uit en bestuiven het met meel.
We snijden verschillende vormen uit die we op bakpapier leggen.
Bestrijk met ei en bestrooi met sesam.
We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/15-20 minuten of tot goudbruin naar behoefte.
We nemen het en laten het afkoelen.
U kunt naar smaak verse kruiden, knoflook, kaas of verschillende specerijen aan het deeg toevoegen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pompoenkrackers
Lekker en knapperig
We maken de rauwe pompoen schoon en raspen deze fijner.
We voegen boter op kamertemperatuur, zout, bakpoeder en bloem toe.
We bereiden het deeg voor, dat we 20 minuten in de koelkast zetten.
We rollen vaak uit en bestuiven het met meel.
We snijden verschillende vormen uit die we op bakpapier leggen.
Bestrijk met ei en bestrooi met sesam.
We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/15-20 minuten of tot goudbruin naar behoefte.
We nemen het en laten het afkoelen.
U kunt naar smaak verse kruiden, knoflook, kaas of verschillende specerijen aan het deeg toevoegen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?