ADVERTENTIE
Pompoenkrackers

Pompoenkrackers

Lekker en knapperig

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 100 g Geraspte pompoen Toegevoegd aan
  • 100 g Boter Toegevoegd aan
  • 160 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 1 lepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 lepel Alleen Toegevoegd aan
  • om te wrijven Eitje Toegevoegd aan
  • Sesam om te bestrooien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We maken de rauwe pompoen schoon en raspen deze fijner.

2. Stap

We voegen boter op kamertemperatuur, zout, bakpoeder en bloem toe.

3. Stap

We bereiden het deeg voor, dat we 20 minuten in de koelkast zetten.

4. Stap

We rollen vaak uit en bestuiven het met meel.

ADVERTENTIE
5. Stap

We snijden verschillende vormen uit die we op bakpapier leggen.

6. Stap

Bestrijk met ei en bestrooi met sesam.

7. Stap

We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/15-20 minuten of tot goudbruin naar behoefte.

8. Stap

We nemen het en laten het afkoelen.

ADVERTENTIE
9. Stap

U kunt naar smaak verse kruiden, knoflook, kaas of verschillende specerijen aan het deeg toevoegen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Pompoenkrackers

Lekker en knapperig

45
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We maken de rauwe pompoen schoon en raspen deze fijner.

2. Stap

We voegen boter op kamertemperatuur, zout, bakpoeder en bloem toe.

3. Stap

We bereiden het deeg voor, dat we 20 minuten in de koelkast zetten.

4. Stap

We rollen vaak uit en bestuiven het met meel.

5. Stap

We snijden verschillende vormen uit die we op bakpapier leggen.

6. Stap

Bestrijk met ei en bestrooi met sesam.

7. Stap

We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/15-20 minuten of tot goudbruin naar behoefte.

8. Stap

We nemen het en laten het afkoelen.

9. Stap

U kunt naar smaak verse kruiden, knoflook, kaas of verschillende specerijen aan het deeg toevoegen.

Ingrediënten
100 g
Geraspte pompoen
100 g
Boter
160 g
Glad meel
1 lepel
Bakpoeder
1 lepel
Alleen
om te wrijven
Eitje
Sesam om te bestrooien