ADVERTENTIE

Bron :: FB: Homemade food

Plakjes geroosterd varkensvlees

Geroosterd varkensvlees is een klassieker van de huiselijke keuken die iedereen kent en liefheeft. Geweldig voor lunch en diner, maar ook voor verschillende vieringen en bijeenkomsten met familie of vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 1 kg Varkensnek Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Was het varkensvlees, droog het en snijd het in plakjes van ongeveer 2 cm dik.

2. Stap

We pellen de knoflook en persen hem door een pers. We voegen zout, peper en olie toe en mengen de marinade.

3. Stap

Marineer het vlees met de klaargemaakte marinade, laat het 10 minuten staan.

4. Stap

Na verloop van tijd, doe het vlees in de braadslee en bak het ongeveer een uur en een half in de oven. Draai het vlees tijdens het bakken meerdere keren om zodat het niet uitdroogt.

ADVERTENTIE
5. Stap

Serveer gebakken varkensnekplakken met een bijgerecht naar keuze, zoals geroosterde aardappelen of vers brood. Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Plakjes geroosterd varkensvlees

Geroosterd varkensvlees is een klassieker van de huiselijke keuken die iedereen kent en liefheeft. Geweldig voor lunch en diner, maar ook voor verschillende vieringen en bijeenkomsten met familie of vrienden.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Was het varkensvlees, droog het en snijd het in plakjes van ongeveer 2 cm dik.

2. Stap

We pellen de knoflook en persen hem door een pers. We voegen zout, peper en olie toe en mengen de marinade.

3. Stap

Marineer het vlees met de klaargemaakte marinade, laat het 10 minuten staan.

4. Stap

Na verloop van tijd, doe het vlees in de braadslee en bak het ongeveer een uur en een half in de oven. Draai het vlees tijdens het bakken meerdere keren om zodat het niet uitdroogt.

5. Stap

Serveer gebakken varkensnekplakken met een bijgerecht naar keuze, zoals geroosterde aardappelen of vers brood. Eet smakelijk!

Ingrediënten
Vlees
1 kg
Varkensnek
Marinade
2 kruidnagel
knoflook
2 theelepels
Zout
1 theelepel
gemalen zwarte peper
2 el
olie