ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Pizzadriehoeken van bladerdeeg

Recept voor snelle en smakelijke pizzadriehoeken van bladerdeeg, die je kunt bereiden met elke gewenste vulling.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 1 stuk bladerdeeg Toegevoegd aan
  • 170 g Gesteriliseerde maïs Toegevoegd aan
  • 100 g Geraspte harde kaas Toegevoegd aan
  • 150 g ham Toegevoegd aan
  • 1 stuk Ei op zijn kat's Toegevoegd aan
  • ketchup Toegevoegd aan
  • Pizza kruiden Toegevoegd aan
  • lijnzaad Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We rollen het bladerdeeg uit en smeren het in met ketchup.

2. Stap

We bedekken het met ham, maïs, geraspte kaas en rollen het op.

3. Stap

We zetten het deeg vaak 10 minuten in de koelkast.

4. Stap

Snijd het vervolgens in driehoeken, besmeer het met geklopt ei, bestrooi met lijnzaad en bak het.

ADVERTENTIE
5. Stap

We bakken ze eerst 10 minuten op 220°C, dan verlagen we de temperatuur naar 180°C en bakken we ze goudbruin.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pizzadriehoeken van bladerdeeg

Recept voor snelle en smakelijke pizzadriehoeken van bladerdeeg, die je kunt bereiden met elke gewenste vulling.

30
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We rollen het bladerdeeg uit en smeren het in met ketchup.

2. Stap

We bedekken het met ham, maïs, geraspte kaas en rollen het op.

3. Stap

We zetten het deeg vaak 10 minuten in de koelkast.

4. Stap

Snijd het vervolgens in driehoeken, besmeer het met geklopt ei, bestrooi met lijnzaad en bak het.

5. Stap

We bakken ze eerst 10 minuten op 220°C, dan verlagen we de temperatuur naar 180°C en bakken we ze goudbruin.

Ingrediënten
1 stuk
bladerdeeg
170 g
Gesteriliseerde maïs
100 g
Geraspte harde kaas
150 g
ham
1 stuk
Ei op zijn kat's
ketchup
Pizza kruiden
lijnzaad