:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/8LnZALvlhK8pqSttaYUb/eca4aa402116f09085dec82d1b20d1.jpeg)
Bron :: FB: Varenie je radosť
Pizzadriehoeken van bladerdeeg
Recept voor snelle en smakelijke pizzadriehoeken van bladerdeeg, die je kunt bereiden met elke gewenste vulling.
Ingrediënten
- 1 stuk bladerdeeg
- 170 g Gesteriliseerde maïs
- 100 g Geraspte harde kaas
- 150 g ham
- 1 stuk Ei op zijn kat's
- ketchup
- Pizza kruiden
- lijnzaad
Laatste folders
Procedure
We rollen het bladerdeeg uit en smeren het in met ketchup.
We bedekken het met ham, maïs, geraspte kaas en rollen het op.
We zetten het deeg vaak 10 minuten in de koelkast.
Snijd het vervolgens in driehoeken, besmeer het met geklopt ei, bestrooi met lijnzaad en bak het.
We bakken ze eerst 10 minuten op 220°C, dan verlagen we de temperatuur naar 180°C en bakken we ze goudbruin.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pizzadriehoeken van bladerdeeg
Recept voor snelle en smakelijke pizzadriehoeken van bladerdeeg, die je kunt bereiden met elke gewenste vulling.
We rollen het bladerdeeg uit en smeren het in met ketchup.
We bedekken het met ham, maïs, geraspte kaas en rollen het op.
We zetten het deeg vaak 10 minuten in de koelkast.
Snijd het vervolgens in driehoeken, besmeer het met geklopt ei, bestrooi met lijnzaad en bak het.
We bakken ze eerst 10 minuten op 220°C, dan verlagen we de temperatuur naar 180°C en bakken we ze goudbruin.
Hoe heb je dit recept gemaakt?