Bron :: FB: Varenie je radosť
Pizza hoorns
Pizza hoorns zijn een lekkere en snelle variant op traditionele pizza. Ideaal voor feestjes, lunches of avondmaaltijden.
Ingrediënten
Vaak
- 300 g gewoon meel
- 1 kubus Gist
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel Zout
- 2 el olijfolie
- 200 ml Warm water
Vulling
- 200 g Geraspte mozzarella kaas
- 100 g salami
- 2 el zure room
- 1 stukjes Tomaat
- 1 stukjes De Ui
- 1 theelepel oregano
- Maïs
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een grote kom bloem, gist, suiker en zout. Voeg de olijfolie toe en voeg geleidelijk warm water toe, tot een glad deeg ontstaat. Laat het deeg 15 minuten rijzen op een warme plek.
Ondertussen bereid je de vulling voor. Snij de salami, tomaat en ui in kleine stukjes. Meng de geraspte mozzarella met de salami, tomaat, ui, zure room, maïs en oregano.
Rol het deeg uit en snijd het in driehoeken. Leg het vulsel op de brede kant van de driehoeken en wikkel het in de vorm van een hoorn.
Leg de pizzabroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in een voorverwarmde oven 12 - 15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Laat de pizzabroodjes voor het serveren een beetje afkoelen.