:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/bg_HspaBtVotiNDSmuak/f06b0c3337105bf0165280afd340dc.jpeg)
Bron :: Svetlana_nsk from Getty Images
Pizza deeg uit de koelkast
Een eenvoudig pizzarecept dat je toelaat om het deeg een dag op voorhand te bereiden en het in de koelkast te laten rijzen tot de volgende dag. Dit geeft het een unieke smaak en consistentie.
Ingrediënten
- 300 g gewoon meel
- 200 ml water
- 1 g Droge gist
- 2 g suiker
- 5 g zout
- 15 ml olijfolie
Laatste folders
Procedure
Meng in een grote kom water, gist en suiker en laat 15 minuten staan.
Voeg meel, zout en olijfolie toe aan het mengsel.
Meng het mengsel en kneed het deeg. Als het te plakkerig is, voeg dan wat meel toe. Als het te droog is, voeg dan wat water toe.
Doe het afgewerkte deeg in een kom, bedek het en plaats het in de koelkast. Laat het 24 uur rijzen.
Haal het deeg de volgende dag uit de koelkast en laat het 2 uur rusten voordat je de pizza gaat bereiden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pizza deeg uit de koelkast
Een eenvoudig pizzarecept dat je toelaat om het deeg een dag op voorhand te bereiden en het in de koelkast te laten rijzen tot de volgende dag. Dit geeft het een unieke smaak en consistentie.
Meng in een grote kom water, gist en suiker en laat 15 minuten staan.
Voeg meel, zout en olijfolie toe aan het mengsel.
Meng het mengsel en kneed het deeg. Als het te plakkerig is, voeg dan wat meel toe. Als het te droog is, voeg dan wat water toe.
Doe het afgewerkte deeg in een kom, bedek het en plaats het in de koelkast. Laat het 24 uur rijzen.
Haal het deeg de volgende dag uit de koelkast en laat het 2 uur rusten voordat je de pizza gaat bereiden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?