ADVERTENTIE

Pistache Dessert in een Glas

Als je zin hebt in een ongebakken cheesecake en een hele is gewoon te veel, dan is dit dessert een geweldige oplossing

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2

Koekjeslaag

  • 12 boterkoekjes Toegevoegd aan
  • 30 g boter Toegevoegd aan

Crème

  • 100 g Smeerbare boter Toegevoegd aan
  • 180 g 20 procent kwark Toegevoegd aan
  • 80 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 1 el Pistachepasta Toegevoegd aan
  • naar smaak bloemsuiker Toegevoegd aan

Decoratie

  • Pistachepasta Toegevoegd aan
  • witte chocolade Toegevoegd aan
  • Gehakte pistachenoten Toegevoegd aan
  • Rozenblaadjes Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Blender de koekjes en meng met de gesmolten boter

2. Stap

Meng de ingrediënten voor de crème samen tot een dikkere crème

3. Stap

In het glas leggen we eerst de ham mix en daarop de room en dat herhalen we allemaal

4. Stap

Versier naar wens en plaats voor minstens 2 uur of 's nachts in de koelkast. Eet smakelijk 💫

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image v.kuchyni.s.Renatou

Pistache Dessert in een Glas

Als je zin hebt in een ongebakken cheesecake en een hele is gewoon te veel, dan is dit dessert een geweldige oplossing

20
Notulen
2
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Blender de koekjes en meng met de gesmolten boter

2. Stap

Meng de ingrediënten voor de crème samen tot een dikkere crème

3. Stap

In het glas leggen we eerst de ham mix en daarop de room en dat herhalen we allemaal

4. Stap

Versier naar wens en plaats voor minstens 2 uur of 's nachts in de koelkast. Eet smakelijk 💫

Ingrediënten
Koekjeslaag
12
boterkoekjes
30 g
boter
Crème
100 g
Smeerbare boter
180 g
20 procent kwark
80 ml
slagroom
1 el
Pistachepasta
naar smaak
bloemsuiker
Decoratie
Pistachepasta
witte chocolade
Gehakte pistachenoten
Rozenblaadjes