:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/SPMZObOpyhoL6Rrl3_s5/e7a76750bd565bf7acf0b1c9758615.jpeg)
Bron :: chas53 from Getty Images
Pindacakes
Recept voor heerlijke pindakoekjes. Waar ik het meest van hou is de heerlijke smaak van pindakaas en hun zachte, knapperige textuur.
Ingrediënten
- 200 g Pindakaas
- 120 g Suiker
- 1 stuk ei
- 1 en Bakpoeder
- korrel zout
- 100 g Gewoon meel
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng in een grote kom de pindakaas, suiker, ei en bakpoeder. Deze ingrediënten vormen de basis van de koekjes en het is belangrijk dat ze goed gemengd worden.
Voeg de bloem en een snufje zout toe en meng opnieuw goed.
Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg ze op een bakplaat. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit, want ze rekken een beetje uit tijdens het bakken.
Bak ongeveer 10-12 minuten of tot de cakejes goudbruin zijn.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pindacakes
Recept voor heerlijke pindakoekjes. Waar ik het meest van hou is de heerlijke smaak van pindakaas en hun zachte, knapperige textuur.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng in een grote kom de pindakaas, suiker, ei en bakpoeder. Deze ingrediënten vormen de basis van de koekjes en het is belangrijk dat ze goed gemengd worden.
Voeg de bloem en een snufje zout toe en meng opnieuw goed.
Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg ze op een bakplaat. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit, want ze rekken een beetje uit tijdens het bakken.
Bak ongeveer 10-12 minuten of tot de cakejes goudbruin zijn.
Hoe heb je dit recept gemaakt?