ADVERTENTIE

Bron :: chas53 from Getty Images

Pindacakes

Recept voor heerlijke pindakoekjes. Waar ik het meest van hou is de heerlijke smaak van pindakaas en hun zachte, knapperige textuur.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
24
  • 200 g Pindakaas Toegevoegd aan
  • 120 g Suiker Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 1 en Bakpoeder Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • 100 g Gewoon meel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Stap

Meng in een grote kom de pindakaas, suiker, ei en bakpoeder. Deze ingrediënten vormen de basis van de koekjes en het is belangrijk dat ze goed gemengd worden.

3. Stap

Voeg de bloem en een snufje zout toe en meng opnieuw goed.

4. Stap

Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg ze op een bakplaat. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit, want ze rekken een beetje uit tijdens het bakken.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak ongeveer 10-12 minuten of tot de cakejes goudbruin zijn.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pindacakes

Recept voor heerlijke pindakoekjes. Waar ik het meest van hou is de heerlijke smaak van pindakaas en hun zachte, knapperige textuur.

60
Notulen
24
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Stap

Meng in een grote kom de pindakaas, suiker, ei en bakpoeder. Deze ingrediënten vormen de basis van de koekjes en het is belangrijk dat ze goed gemengd worden.

3. Stap

Voeg de bloem en een snufje zout toe en meng opnieuw goed.

4. Stap

Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg ze op een bakplaat. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit, want ze rekken een beetje uit tijdens het bakken.

5. Stap

Bak ongeveer 10-12 minuten of tot de cakejes goudbruin zijn.

Ingrediënten
200 g
Pindakaas
120 g
Suiker
1 stuk
ei
1 en
Bakpoeder
korrel zout
100 g
Gewoon meel