ADVERTENTIE

Bron :: FB: Jedlo je krásne

Perzik Bublanina

Een smakelijke en eenvoudige perzik Bublanina, die een geweldig zomers dessert is. U kunt het gemakkelijk bereiden met algemeen beschikbare ingrediënten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 250 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 125 g boter Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan

Inhoud

  • 6 stukjes Perzik Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Eerst bereiden we de ingrediënten voor het deeg voor. We zeven de bloem in een grotere kom, voegen suiker toe, bakpoeder, eieren, gesmolten boter en melk. We mengen alles goed.

2. Stap

We schillen de perziken, verwijderen de zaden en snijden ze in kleinere stukjes.

3. Stap

We gieten het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vorm. We verdelen de gesneden perziken gelijkmatig over het deeg.

4. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten. Prik aan het einde van het bakken in de cake met een tandenstoker, als er geen deeg op achterblijft, is het klaar.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat het afkoelen en besprenkel met poedersuiker.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Perzik Bublanina

Een smakelijke en eenvoudige perzik Bublanina, die een geweldig zomers dessert is. U kunt het gemakkelijk bereiden met algemeen beschikbare ingrediënten.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Eerst bereiden we de ingrediënten voor het deeg voor. We zeven de bloem in een grotere kom, voegen suiker toe, bakpoeder, eieren, gesmolten boter en melk. We mengen alles goed.

2. Stap

We schillen de perziken, verwijderen de zaden en snijden ze in kleinere stukjes.

3. Stap

We gieten het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vorm. We verdelen de gesneden perziken gelijkmatig over het deeg.

4. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten. Prik aan het einde van het bakken in de cake met een tandenstoker, als er geen deeg op achterblijft, is het klaar.

5. Stap

Laat het afkoelen en besprenkel met poedersuiker.

Ingrediënten
Vaak
250 g
gewoon meel
200 g
suiker
1 verpakking
Bakpoeder
2 stukjes
ei
125 g
boter
150 ml
melk
Inhoud
6 stukjes
Perzik