Bron :: FB: Jedlo je krásne
Perzik Bublanina
Een smakelijke en eenvoudige perzik Bublanina, die een geweldig zomers dessert is. U kunt het gemakkelijk bereiden met algemeen beschikbare ingrediënten.
Ingrediënten
Vaak
- 250 g gewoon meel
- 200 g suiker
- 1 verpakking Bakpoeder
- 2 stukjes ei
- 125 g boter
- 150 ml melk
Inhoud
- 6 stukjes Perzik
Laatste folders
Procedure
Eerst bereiden we de ingrediënten voor het deeg voor. We zeven de bloem in een grotere kom, voegen suiker toe, bakpoeder, eieren, gesmolten boter en melk. We mengen alles goed.
We schillen de perziken, verwijderen de zaden en snijden ze in kleinere stukjes.
We gieten het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vorm. We verdelen de gesneden perziken gelijkmatig over het deeg.
Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten. Prik aan het einde van het bakken in de cake met een tandenstoker, als er geen deeg op achterblijft, is het klaar.
Laat het afkoelen en besprenkel met poedersuiker.