ADVERTENTIE

Bron :: Qwart from Getty Images

Pekingse kool met jus

Traditioneel Chinees gerecht bestaande uit Pekingse kool, jus en verschillende andere ingrediënten. Het is ideaal als een lichte lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Hoofdtekst

  • 1 stukjes Pekingse kool Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Paprika Toegevoegd aan
  • 3 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Rijstazijn Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Ginger Toegevoegd aan

Topping

  • 3 Lepels sojasaus Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Honing Toegevoegd aan
  • 2 Lepels kippenbouillon Toegevoegd aan
  • 1 Lepel maïszetmeel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Was en snijd de kool en groenten. Pel en rasp de knoflook en gember.

2. Stap

Verhit wat olie in een koekenpan en bak er de knoflook en gember in. Voeg de gesneden groenten toe en bak tot de groenten zacht worden.

3. Stap

We bereiden de saus door sojasaus, honing, kippenbouillon en maizena te mengen. We voegen de saus toe aan de groenten in de pan en koken totdat de saus dikker wordt.

4. Stap

We serveren het als bijgerecht bij vlees, vis of alleen als een lichte avondmaaltijd.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pekingse kool met jus

Traditioneel Chinees gerecht bestaande uit Pekingse kool, jus en verschillende andere ingrediënten. Het is ideaal als een lichte lunch of diner.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Was en snijd de kool en groenten. Pel en rasp de knoflook en gember.

2. Stap

Verhit wat olie in een koekenpan en bak er de knoflook en gember in. Voeg de gesneden groenten toe en bak tot de groenten zacht worden.

3. Stap

We bereiden de saus door sojasaus, honing, kippenbouillon en maizena te mengen. We voegen de saus toe aan de groenten in de pan en koken totdat de saus dikker wordt.

4. Stap

We serveren het als bijgerecht bij vlees, vis of alleen als een lichte avondmaaltijd.

Ingrediënten
Hoofdtekst
1 stukjes
Pekingse kool
2 stukjes
Paprika
3 stukjes
wortelen
2 Lepels
Rijstazijn
1 stukjes
knoflook
1 Lepels
Ginger
Topping
3 Lepels
sojasaus
1 Lepels
Honing
2 Lepels
kippenbouillon
1 Lepel
maïszetmeel