:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/LwX-XXUlaBXmqW_IznbZ/ecf69b28161503415245a1fba6664a.jpeg)
Bron :: Qwart from Getty Images
Pekingse kool met jus
Traditioneel Chinees gerecht bestaande uit Pekingse kool, jus en verschillende andere ingrediënten. Het is ideaal als een lichte lunch of diner.
Ingrediënten
Hoofdtekst
- 1 stukjes Pekingse kool
- 2 stukjes Paprika
- 3 stukjes wortelen
- 2 Lepels Rijstazijn
- 1 stukjes knoflook
- 1 Lepels Ginger
Topping
- 3 Lepels sojasaus
- 1 Lepels Honing
- 2 Lepels kippenbouillon
- 1 Lepel maïszetmeel
Laatste folders
Procedure
Was en snijd de kool en groenten. Pel en rasp de knoflook en gember.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak er de knoflook en gember in. Voeg de gesneden groenten toe en bak tot de groenten zacht worden.
We bereiden de saus door sojasaus, honing, kippenbouillon en maizena te mengen. We voegen de saus toe aan de groenten in de pan en koken totdat de saus dikker wordt.
We serveren het als bijgerecht bij vlees, vis of alleen als een lichte avondmaaltijd.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pekingse kool met jus
Traditioneel Chinees gerecht bestaande uit Pekingse kool, jus en verschillende andere ingrediënten. Het is ideaal als een lichte lunch of diner.
Was en snijd de kool en groenten. Pel en rasp de knoflook en gember.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak er de knoflook en gember in. Voeg de gesneden groenten toe en bak tot de groenten zacht worden.
We bereiden de saus door sojasaus, honing, kippenbouillon en maizena te mengen. We voegen de saus toe aan de groenten in de pan en koken totdat de saus dikker wordt.
We serveren het als bijgerecht bij vlees, vis of alleen als een lichte avondmaaltijd.
Hoe heb je dit recept gemaakt?