ADVERTENTIE
Pannenkoeken met ham en kaas
Hartige pannenkoeken
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
7
- 100 g Glad meel
- 150 ml Melk
- 100 ml water
- 50 ml Priordei olijfolie slowakije
- 1 Eitje
- Knijpen Zand
- of Boter om te smeren
- ham
- Harde plak kaas
- om te wrijven Panolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
In een kom doen we een ei, water, melk, olie en zout en roeren we.
2. Stap
Voeg vervolgens de bloem toe en meng het deeg.
3. Stap
Bestrijk de pan met olie en bak de dunne pannenkoeken aan beide kanten.
4. Stap
Elke pannenkoek besmeren we met Lučina of boter, daarop leggen we een plak ham en kaas en rollen we op.
5. Stap
We leggen de pannenkoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal die we hebben ingevet met olie.
6. Stap
We plaatsen de pannenkoeken in de voorverwarmde oven en bakken ze op 200/7 minuten.
7. Stap
Zodra we ze uit de oven halen, kunnen we ze bestrooien met geraspte kaas.
8. Stap
Eet smakelijk!