:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/U6Cv9Lc-P85FQeFj2tb4/fb8109ec803d0588f4af8b16797bc7.jpeg)
Pannenkoeken met ham en kaas
Hartige pannenkoeken
Ingrediënten
- 100 g Glad meel
- 150 ml Melk
- 100 ml water
- 50 ml Priordei olijfolie slowakije
- 1 Eitje
- Knijpen Zand
- of Boter om te smeren
- ham
- Harde plak kaas
- om te wrijven Panolie
Laatste folders
Procedure
In een kom doen we een ei, water, melk, olie en zout en roeren we.
Voeg vervolgens de bloem toe en meng het deeg.
Bestrijk de pan met olie en bak de dunne pannenkoeken aan beide kanten.
Elke pannenkoek besmeren we met Lučina of boter, daarop leggen we een plak ham en kaas en rollen we op.
We leggen de pannenkoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal die we hebben ingevet met olie.
We plaatsen de pannenkoeken in de voorverwarmde oven en bakken ze op 200/7 minuten.
Zodra we ze uit de oven halen, kunnen we ze bestrooien met geraspte kaas.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pannenkoeken met ham en kaas
Hartige pannenkoeken
In een kom doen we een ei, water, melk, olie en zout en roeren we.
Voeg vervolgens de bloem toe en meng het deeg.
Bestrijk de pan met olie en bak de dunne pannenkoeken aan beide kanten.
Elke pannenkoek besmeren we met Lučina of boter, daarop leggen we een plak ham en kaas en rollen we op.
We leggen de pannenkoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal die we hebben ingevet met olie.
We plaatsen de pannenkoeken in de voorverwarmde oven en bakken ze op 200/7 minuten.
Zodra we ze uit de oven halen, kunnen we ze bestrooien met geraspte kaas.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?