ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: eatde

Pangasius in boter

Pangasius in boter is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat zeker elke visliefhebber zal plezieren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vis

  • 4 stukjes Pangasius Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 lepels Zout Toegevoegd aan
  • 1 lepels gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 50 ml olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 lepels boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes citroen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de vis schoon en droog deze.

2. Stap

Schil de knoflook en pureer. Voeg zout, peper en olie toe en roer goed.

3. Stap

Wrijf de vissen in met boter, marinade, besprenkel met citroensap en laat 15 minuten rusten.

4. Stap

Plaats de vis in de oven en bak 25 minuten.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pangasius in boter

Pangasius in boter is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat zeker elke visliefhebber zal plezieren.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de vis schoon en droog deze.

2. Stap

Schil de knoflook en pureer. Voeg zout, peper en olie toe en roer goed.

3. Stap

Wrijf de vissen in met boter, marinade, besprenkel met citroensap en laat 15 minuten rusten.

4. Stap

Plaats de vis in de oven en bak 25 minuten.

Ingrediënten
Vis
4 stukjes
Pangasius
Marinade
2 kruidnagel
knoflook
1 lepels
Zout
1 lepels
gemalen zwarte peper
50 ml
olijfolie
2 lepels
boter
1 stukjes
citroen