:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/vqI40mDA78f-hxeUo7Sr/7704feaa9e6117b97d3b5239143cdc.jpeg)
Bron :: Pixabay: eatde
Pangasius in boter
Pangasius in boter is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat zeker elke visliefhebber zal plezieren.
Ingrediënten
Vis
- 4 stukjes Pangasius
Marinade
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 lepels Zout
- 1 lepels gemalen zwarte peper
- 50 ml olijfolie
- 2 lepels boter
- 1 stukjes citroen
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de vis schoon en droog deze.
Schil de knoflook en pureer. Voeg zout, peper en olie toe en roer goed.
Wrijf de vissen in met boter, marinade, besprenkel met citroensap en laat 15 minuten rusten.
Plaats de vis in de oven en bak 25 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pangasius in boter
Pangasius in boter is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat zeker elke visliefhebber zal plezieren.
Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de vis schoon en droog deze.
Schil de knoflook en pureer. Voeg zout, peper en olie toe en roer goed.
Wrijf de vissen in met boter, marinade, besprenkel met citroensap en laat 15 minuten rusten.
Plaats de vis in de oven en bak 25 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?