:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/A3u2N9K2MYYlkD7quIXe/6f8f4d2450fd43f43a7883221a2d1a.jpeg)
Bron :: kamranaydinov from Canva
Paddenstoelen pizza
Uitstekende pizza met een paddenstoelensmaak.
Ingrediënten
Vaak
- 350 g Tarwemeel
- 1 stukjes Droge gist
- Zout
- 2 el olijfolie
- 230 ml Warm water
Vulling
- 500 g Paddenstoelen
- 2 stukjes mozzarella
- 1 stukjes tomaat
- 2 el olijfolie
- zout en peper
- citroen
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom de bloem, gist en zout. Voeg de olijfolie en warm water toe. Roer tot alles is gecombineerd en een glad deeg vormt. Als het deeg te plakkerig is, voeg dan een beetje bloem toe.
We laten het vaak 1 uur rijzen.
Maak ondertussen de champignons schoon en snijd ze in stukjes. Verhit wat olijfolie op een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak ze tot ze goudbruin zijn. Haal ze dan van het vuur en voeg het citroensap, zout en peper toe.
Rol het deeg uit, bestrijk het met olijfolie en beleg het.
We bakken de pizza in een voorverwarmde oven op 220 °C voor ongeveer 15-20 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Paddenstoelen pizza
Uitstekende pizza met een paddenstoelensmaak.
Meng in een kom de bloem, gist en zout. Voeg de olijfolie en warm water toe. Roer tot alles is gecombineerd en een glad deeg vormt. Als het deeg te plakkerig is, voeg dan een beetje bloem toe.
We laten het vaak 1 uur rijzen.
Maak ondertussen de champignons schoon en snijd ze in stukjes. Verhit wat olijfolie op een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak ze tot ze goudbruin zijn. Haal ze dan van het vuur en voeg het citroensap, zout en peper toe.
Rol het deeg uit, bestrijk het met olijfolie en beleg het.
We bakken de pizza in een voorverwarmde oven op 220 °C voor ongeveer 15-20 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?