:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Q6I4nwaAJiQuYNzrzGP_/40627eb14f13d8f6c8029f1f175a3c.jpeg)
Paardenbloemsiroop
Ik gaf het minimale kansen, maar het is UITSTEKEND🤩 volgend jaar herhaal ik het, maar in grotere hoeveelheden🤭
Ingrediënten
- 400 Bloesems
- 1 citroen Groter
- 2 l water
- 2 kg Kristalsuiker
Laatste folders
Procedure
Spoel de verzamelde bloemen af in koud water.
We voegen citroenschijfjes toe, koken ze 15 minuten en laten ze 24 uur trekken.
De volgende dag heb ik het gezeefd, suiker toegevoegd en het een uur laten koken. Vervolgens heb ik de siroop overgeschonken in gesteriliseerde flessen en ze goed gesloten.
Ik bewaar de siroop in een donkere, koele kamer.
PS: Met een plakje citroen is het perfect en zal het zeker perfect verfrissend zijn op zomerse dagen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Paardenbloemsiroop
Ik gaf het minimale kansen, maar het is UITSTEKEND🤩 volgend jaar herhaal ik het, maar in grotere hoeveelheden🤭
Spoel de verzamelde bloemen af in koud water.
We voegen citroenschijfjes toe, koken ze 15 minuten en laten ze 24 uur trekken.
De volgende dag heb ik het gezeefd, suiker toegevoegd en het een uur laten koken. Vervolgens heb ik de siroop overgeschonken in gesteriliseerde flessen en ze goed gesloten.
Ik bewaar de siroop in een donkere, koele kamer.
PS: Met een plakje citroen is het perfect en zal het zeker perfect verfrissend zijn op zomerse dagen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?