ADVERTENTIE

Origineel Italiaans pizzadeeg

Dit is een traditioneel recept voor Italiaans pizzadeeg, dat mooi knapperig is.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel suiker Toegevoegd aan
  • 7 g Instantgist Toegevoegd aan
  • 325 ml water Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

80 min.
1. Stap

Meng alle droge ingrediënten.

2. Stap

Voeg water en olijfolie toe en roer.

3. Stap

Kneed het deeg tot het glad en elastisch is.

4. Stap

Laat het deeg 1 uur rusten in een warme kamer, bedekt met een handdoek.

ADVERTENTIE
5. Stap

Na een uur zou het deeg zijn volume moeten verdubbelen. Verdeel het in 4 delen.

6. Stap

De mand is klaar voor gebruik.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Origineel Italiaans pizzadeeg

Dit is een traditioneel recept voor Italiaans pizzadeeg, dat mooi knapperig is.

80
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng alle droge ingrediënten.

2. Stap

Voeg water en olijfolie toe en roer.

3. Stap

Kneed het deeg tot het glad en elastisch is.

4. Stap

Laat het deeg 1 uur rusten in een warme kamer, bedekt met een handdoek.

5. Stap

Na een uur zou het deeg zijn volume moeten verdubbelen. Verdeel het in 4 delen.

6. Stap

De mand is klaar voor gebruik.

Ingrediënten
500 g
gewoon meel
2 theelepels
Zout
1 theelepel
suiker
7 g
Instantgist
325 ml
water
2 eetlepels
olijfolie