:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/pwuy7w_KILOpFctAvcpj/01198cf03843914ceb264658ff25b1.jpeg)
Bron :: Slatan from Canva
Ontbeende kipdijen op de grill
Een goed recept voor ontbeende kipdijen die je gemakkelijk op de grill kunt bereiden.
Ingrediënten
Belangrijkste grondstoffen
- 6 Stukken kippendijen zonder bot
- 2 theelepels Zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Marinade
- 4 kruidnagel knoflook
- 1 stuk citroen
- 2 el olijfolie
- 1 theelepel Rozemarijn
- 1 theelepel Tijm
Laatste folders
Procedure
Was de kippenpoten en bestrooi ze met zout en peper.
Bereid de marinade voor. We pellen de knoflookteentjes en hakken ze fijn of drukken ze door een pers. We mengen olijfolie met knoflook, citroen, rozemarijn en tijm.
Marineer de kippenpoten. Giet de marinade over de kippenpoten en laat ze minstens 30 minuten marineren.
Verwarm de grill en bak de dijen 7-8 minuten aan elke kant tot ze goudbruin en volledig gaar zijn. Bestrijk ze regelmatig met marinade tijdens het bakken.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Ontbeende kipdijen op de grill
Een goed recept voor ontbeende kipdijen die je gemakkelijk op de grill kunt bereiden.
Was de kippenpoten en bestrooi ze met zout en peper.
Bereid de marinade voor. We pellen de knoflookteentjes en hakken ze fijn of drukken ze door een pers. We mengen olijfolie met knoflook, citroen, rozemarijn en tijm.
Marineer de kippenpoten. Giet de marinade over de kippenpoten en laat ze minstens 30 minuten marineren.
Verwarm de grill en bak de dijen 7-8 minuten aan elke kant tot ze goudbruin en volledig gaar zijn. Bestrijk ze regelmatig met marinade tijdens het bakken.
Hoe heb je dit recept gemaakt?