ADVERTENTIE

Bron :: choongmin63 from Getty Images Signature

Ongebakken tiramisu

Snelle en lekkere no-bake tiramisu met mascarpone, koekjes en aardbeien.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 400 g Mascarponekaas Toegevoegd aan
  • 3 stuk Eidooiers Toegevoegd aan
  • 100 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 300 g E-mail Toegevoegd aan
  • 200 ml Sterke koffie Toegevoegd aan
  • 2 en Amaretto of andere amandellikeur Toegevoegd aan
  • Cacaopoeder om te strooien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Maak sterke koffie en laat deze afkoelen.

2. Stap

Klop de mascarpone, eidooiers en suiker tot een gladde massa. In veel recepten staat dat je ook eiwitten moet toevoegen, maar mijn persoonlijke ervaring zegt dat de crème beter en stabieler is zonder eiwitten.

3. Stap

Doop de koekjes in de koffie gemengd met amaretto en bekleed de bodem van de vorm. Laat ze niet te lang weken, anders kunnen ze uit elkaar vallen.

4. Stap

Verdeel de helft van de mascarponeroom over de koekjes en bedek opnieuw met de resterende in koffie gedrenkte koekjes.

ADVERTENTIE
5. Stap

De laatste laag is mascarpone.

6. Stap

Bestrooi de mascarpone met cacao en garneer met aardbeien voor het opdienen.

7. Stap

Laat minstens 3 uur afkoelen in de koelkast.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Ongebakken tiramisu

Snelle en lekkere no-bake tiramisu met mascarpone, koekjes en aardbeien.

60
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Maak sterke koffie en laat deze afkoelen.

2. Stap

Klop de mascarpone, eidooiers en suiker tot een gladde massa. In veel recepten staat dat je ook eiwitten moet toevoegen, maar mijn persoonlijke ervaring zegt dat de crème beter en stabieler is zonder eiwitten.

3. Stap

Doop de koekjes in de koffie gemengd met amaretto en bekleed de bodem van de vorm. Laat ze niet te lang weken, anders kunnen ze uit elkaar vallen.

4. Stap

Verdeel de helft van de mascarponeroom over de koekjes en bedek opnieuw met de resterende in koffie gedrenkte koekjes.

5. Stap

De laatste laag is mascarpone.

6. Stap

Bestrooi de mascarpone met cacao en garneer met aardbeien voor het opdienen.

7. Stap

Laat minstens 3 uur afkoelen in de koelkast.

Ingrediënten
400 g
Mascarponekaas
3 stuk
Eidooiers
100 g
bloemsuiker
300 g
E-mail
200 ml
Sterke koffie
2 en
Amaretto of andere amandellikeur
Cacaopoeder om te strooien