ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Ic80FwUpIaKhlXsb1DB_/737d0b22244f9918a0fd558d7a3ac9.png)
Ongebakken cheesecake met pindakaas
Een ongebakken cheesecake met pindakaas, die het beste smaakt met koffie of thee.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Tekst
- 200 g boterkoekjes
- 100 g boter
Inhoud
- 500 g mascarpone
- 200 g Pindakaas
- 100 g bloemsuiker
- 200 ml Slagroom
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Bereid de korst van koekjes en boter voor.
2. Stap
Maak een vulling van mascarpone, pindakaas, suiker en slagroom.
3. Stap
Vul de korst met de vulling en laat het in de koelkast stijven.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Ongebakken cheesecake met pindakaas
Een ongebakken cheesecake met pindakaas, die het beste smaakt met koffie of thee.
120
Notulen8
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Bereid de korst van koekjes en boter voor.
2. Stap
Maak een vulling van mascarpone, pindakaas, suiker en slagroom.
3. Stap
Vul de korst met de vulling en laat het in de koelkast stijven.
Ingrediënten
Tekst
200 g
boterkoekjes
100 g
boter
Inhoud
500 g
mascarpone
200 g
Pindakaas
100 g
bloemsuiker
200 ml
Slagroom
Hoe heb je dit recept gemaakt?