ADVERTENTIE
Niet-gebakken dessert

Niet-gebakken dessert

Snel, niet-gebakken dessert in max. 15 minuten‼️ Verrassend, simpelweg heerlijk 😁

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Ingrediënten

  • 200 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 250 g Zachte kwark Toegevoegd aan
  • 150 g Skyr yoghurt Toegevoegd aan
  • 50 g geraspte kokos Toegevoegd aan
  • Mango passievrucht jam Toegevoegd aan
  • naar smaak Suiker zoetstof Toegevoegd aan
  • 12 Stukken boterkoekjes Toegevoegd aan

Gel

  • 100 ml Ik heb mangosiroop van Vladimír gebruikt Toegevoegd aan
  • 100 ml water Toegevoegd aan
  • 10 g Gelatine in poedervorm Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

We kloppen de slagroom samen met kwark, skyr (of een andere yoghurt). We voegen kokos, 3 eetlepels jam (ik gebruikte mango + passievrucht van St Dalfour) toe en mengen. We bereiden een vorm voor, leggen de koekjes uiteen, smeren ze met jam en leggen de helft van de crème in lagen. Herhaal: koekjes, jam, room.

2. Stap

We mengen poedergelatine met water en siroop (mango siroop), koken volgens de instructies. We leggen het op het dessert en laten het afkoelen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Niet-gebakken dessert

Snel, niet-gebakken dessert in max. 15 minuten‼️ Verrassend, simpelweg heerlijk 😁

15
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We kloppen de slagroom samen met kwark, skyr (of een andere yoghurt). We voegen kokos, 3 eetlepels jam (ik gebruikte mango + passievrucht van St Dalfour) toe en mengen. We bereiden een vorm voor, leggen de koekjes uiteen, smeren ze met jam en leggen de helft van de crème in lagen. Herhaal: koekjes, jam, room.

2. Stap

We mengen poedergelatine met water en siroop (mango siroop), koken volgens de instructies. We leggen het op het dessert en laten het afkoelen.

Ingrediënten
Ingrediënten
200 ml
slagroom
250 g
Zachte kwark
150 g
Skyr yoghurt
50 g
geraspte kokos
Mango passievrucht jam
naar smaak
Suiker zoetstof
12 Stukken
boterkoekjes
Gel
100 ml
Ik heb mangosiroop van Vladimír gebruikt
100 ml
water
10 g
Gelatine in poedervorm