:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/4lE0GY1iL1vbjqz9dKv4/aded5422576f81a1f8826ae711765b.jpeg)
Niet-gebakken dessert
Snel, niet-gebakken dessert in max. 15 minuten‼️ Verrassend, simpelweg heerlijk 😁
Ingrediënten
Ingrediënten
- 200 ml slagroom
- 250 g Zachte kwark
- 150 g Skyr yoghurt
- 50 g geraspte kokos
- Mango passievrucht jam
- naar smaak Suiker zoetstof
- 12 Stukken boterkoekjes
Gel
- 100 ml Ik heb mangosiroop van Vladimír gebruikt
- 100 ml water
- 10 g Gelatine in poedervorm
Laatste folders
Procedure
We kloppen de slagroom samen met kwark, skyr (of een andere yoghurt). We voegen kokos, 3 eetlepels jam (ik gebruikte mango + passievrucht van St Dalfour) toe en mengen. We bereiden een vorm voor, leggen de koekjes uiteen, smeren ze met jam en leggen de helft van de crème in lagen. Herhaal: koekjes, jam, room.
We mengen poedergelatine met water en siroop (mango siroop), koken volgens de instructies. We leggen het op het dessert en laten het afkoelen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Niet-gebakken dessert
Snel, niet-gebakken dessert in max. 15 minuten‼️ Verrassend, simpelweg heerlijk 😁
We kloppen de slagroom samen met kwark, skyr (of een andere yoghurt). We voegen kokos, 3 eetlepels jam (ik gebruikte mango + passievrucht van St Dalfour) toe en mengen. We bereiden een vorm voor, leggen de koekjes uiteen, smeren ze met jam en leggen de helft van de crème in lagen. Herhaal: koekjes, jam, room.
We mengen poedergelatine met water en siroop (mango siroop), koken volgens de instructies. We leggen het op het dessert en laten het afkoelen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?