ADVERTENTIE

Mokka baba

Eenvoudig recept voor een heerlijke babka.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 2 mokken halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 1 mok kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 12 mok olie Toegevoegd aan
  • 1 stuk bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 114 mok melk Toegevoegd aan
  • 3 ei Toegevoegd aan
  • citroenschil Toegevoegd aan
  • 1 el cacao Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

In een kom mengen we eerst alle droge ingrediënten. Daar voegen we vervolgens de eieren, olie, melk aan toe en mengen we alles glad met een garde.

2. Stap

We delen de massa in twee helften. We voegen een beetje geraspte citroenschil toe aan de ene en cacao aan de andere (in plaats van cacao kunt u gesmolten chocolade toevoegen).

3. Stap

We smeren de bundtcake-vorm in en bestrooien deze met fijn paneermeel, vervolgens gieten we afwisselend het lichte en donkere mengsel erin.

4. Stap

Bak vervolgens in een voorverwarmde oven op 230 C ongeveer 10 minuten en verlaag de temperatuur daarna naar 180 C en bak verder. De kop is 3dcl

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Mokka baba

Eenvoudig recept voor een heerlijke babka.

25
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een kom mengen we eerst alle droge ingrediënten. Daar voegen we vervolgens de eieren, olie, melk aan toe en mengen we alles glad met een garde.

2. Stap

We delen de massa in twee helften. We voegen een beetje geraspte citroenschil toe aan de ene en cacao aan de andere (in plaats van cacao kunt u gesmolten chocolade toevoegen).

3. Stap

We smeren de bundtcake-vorm in en bestrooien deze met fijn paneermeel, vervolgens gieten we afwisselend het lichte en donkere mengsel erin.

4. Stap

Bak vervolgens in een voorverwarmde oven op 230 C ongeveer 10 minuten en verlaag de temperatuur daarna naar 180 C en bak verder. De kop is 3dcl

Ingrediënten
2 mokken
halfgrove bloem
1 mok
kristalsuiker
12 mok
olie
1 stuk
bakpoeder
1
vanillesuiker
114 mok
melk
3
ei
citroenschil
1 el
cacao