:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/s80fH2eO-cYvWA_yFjbw/2e429ea5ea30824e11045d810d795c.jpeg)
Mokka baba
Eenvoudig recept voor een heerlijke babka.
Ingrediënten
- 2 mokken halfgrove bloem
- 1 mok kristalsuiker
- 1⁄2 mok olie
- 1 stuk bakpoeder
- 1 vanillesuiker
- 11⁄4 mok melk
- 3 ei
- citroenschil
- 1 el cacao
Laatste folders
Procedure
In een kom mengen we eerst alle droge ingrediënten. Daar voegen we vervolgens de eieren, olie, melk aan toe en mengen we alles glad met een garde.
We delen de massa in twee helften. We voegen een beetje geraspte citroenschil toe aan de ene en cacao aan de andere (in plaats van cacao kunt u gesmolten chocolade toevoegen).
We smeren de bundtcake-vorm in en bestrooien deze met fijn paneermeel, vervolgens gieten we afwisselend het lichte en donkere mengsel erin.
Bak vervolgens in een voorverwarmde oven op 230 C ongeveer 10 minuten en verlaag de temperatuur daarna naar 180 C en bak verder. De kop is 3dcl
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Mokka baba
Eenvoudig recept voor een heerlijke babka.
In een kom mengen we eerst alle droge ingrediënten. Daar voegen we vervolgens de eieren, olie, melk aan toe en mengen we alles glad met een garde.
We delen de massa in twee helften. We voegen een beetje geraspte citroenschil toe aan de ene en cacao aan de andere (in plaats van cacao kunt u gesmolten chocolade toevoegen).
We smeren de bundtcake-vorm in en bestrooien deze met fijn paneermeel, vervolgens gieten we afwisselend het lichte en donkere mengsel erin.
Bak vervolgens in een voorverwarmde oven op 230 C ongeveer 10 minuten en verlaag de temperatuur daarna naar 180 C en bak verder. De kop is 3dcl
Hoe heb je dit recept gemaakt?