ADVERTENTIE

Bron :: Ann_Zhuravleva from Getty Images

Mini pizza van bladerdeeg

Deze heerlijke en snelle variant van mini pizza's met bladerdeeg is een geweldig alternatief voor traditionele recepten. Het is gemakkelijk aan te passen aan je favoriete ingrediënten en uitstekend voor diners of feestjes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Vaak

  • 1 verpakking bladerdeeg Toegevoegd aan

Inhoud

  • 200 g mozzarella Toegevoegd aan
  • 2 Stukken Tomaten Toegevoegd aan
  • 100 g ham Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan

Saus

  • 200 g Passata (gezeefde tomaten) Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gedroogde oregano Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gedroogde basilicum Toegevoegd aan
  • 1 theelepel olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Stap

Rol het bladerdeeg uit tot de grootte van een pizza.

3. Stap

Bereid de saus door de passata, oregano, basilicum en olijfolie te mengen.

4. Stap

Breng de saus aan op het deeg en voeg de vulling van uw keuze toe. Bestrooi met mozzarella.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, tot het deeg krokant is en de kaas gesmolten is.

6. Stap

Laat de pizza even afkoelen voordat je hem snijdt.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Mini pizza van bladerdeeg

Deze heerlijke en snelle variant van mini pizza's met bladerdeeg is een geweldig alternatief voor traditionele recepten. Het is gemakkelijk aan te passen aan je favoriete ingrediënten en uitstekend voor diners of feestjes.

30
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Stap

Rol het bladerdeeg uit tot de grootte van een pizza.

3. Stap

Bereid de saus door de passata, oregano, basilicum en olijfolie te mengen.

4. Stap

Breng de saus aan op het deeg en voeg de vulling van uw keuze toe. Bestrooi met mozzarella.

5. Stap

Bak 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, tot het deeg krokant is en de kaas gesmolten is.

6. Stap

Laat de pizza even afkoelen voordat je hem snijdt.

Ingrediënten
Vaak
1 verpakking
bladerdeeg
Inhoud
200 g
mozzarella
2 Stukken
Tomaten
100 g
ham
1 stuk
De Ui
Saus
200 g
Passata (gezeefde tomaten)
1 theelepel
gedroogde oregano
1 theelepel
Gedroogde basilicum
1 theelepel
olijfolie