:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/xRoSo1cKOaSqVrO5PWMr/cb8fb005294d7433bf80194cb51c98.jpeg)
Bron :: Oleksandr Prokopenko from Canva
Mascarpone crème voor taart
Deze heerlijke en romige mascarpone crème is uitstekend voor het versieren en vullen van taarten. Het is licht, delicaat en past perfect bij verschillende soorten korsten en fruit.
Ingrediënten
- 500 g mascarpone
- 200 g bloemsuiker
- 2 stukjes vanillesuiker
- 400 ml zoete room
Laatste folders
Procedure
In de kom mengen we mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.
In de tweede missie kloppen we de slagroom stijf.
We roeren de opgeklopte room voorzichtig door het mascarponemengsel.
We zetten de voltooide room gedurende 30 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.
Vervolgens gebruiken we de crème om de taart te vullen en te versieren naar eigen smaak.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Mascarpone crème voor taart
Deze heerlijke en romige mascarpone crème is uitstekend voor het versieren en vullen van taarten. Het is licht, delicaat en past perfect bij verschillende soorten korsten en fruit.
In de kom mengen we mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.
In de tweede missie kloppen we de slagroom stijf.
We roeren de opgeklopte room voorzichtig door het mascarponemengsel.
We zetten de voltooide room gedurende 30 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.
Vervolgens gebruiken we de crème om de taart te vullen en te versieren naar eigen smaak.
Hoe heb je dit recept gemaakt?