ADVERTENTIE
Bron :: Oleksandr Prokopenko from Canva
Mascarpone crème voor taart
Deze heerlijke en romige mascarpone crème is uitstekend voor het versieren en vullen van taarten. Het is licht, delicaat en past perfect bij verschillende soorten korsten en fruit.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 500 g mascarpone
- 200 g bloemsuiker
- 2 stukjes vanillesuiker
- 400 ml zoete room
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
15 min.
1. Stap
In de kom mengen we mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.
2. Stap
In de tweede missie kloppen we de slagroom stijf.
3. Stap
We roeren de opgeklopte room voorzichtig door het mascarponemengsel.
4. Stap
We zetten de voltooide room gedurende 30 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.
5. Stap
Vervolgens gebruiken we de crème om de taart te vullen en te versieren naar eigen smaak.