ADVERTENTIE

Bron :: Oleksandr Prokopenko from Canva

Mascarpone crème voor taart

Deze heerlijke en romige mascarpone crème is uitstekend voor het versieren en vullen van taarten. Het is licht, delicaat en past perfect bij verschillende soorten korsten en fruit.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 500 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 400 ml zoete room Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

In de kom mengen we mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.

2. Stap

In de tweede missie kloppen we de slagroom stijf.

3. Stap

We roeren de opgeklopte room voorzichtig door het mascarponemengsel.

4. Stap

We zetten de voltooide room gedurende 30 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.

ADVERTENTIE
5. Stap

Vervolgens gebruiken we de crème om de taart te vullen en te versieren naar eigen smaak.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Mascarpone crème voor taart

Deze heerlijke en romige mascarpone crème is uitstekend voor het versieren en vullen van taarten. Het is licht, delicaat en past perfect bij verschillende soorten korsten en fruit.

15
Notulen
1
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In de kom mengen we mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.

2. Stap

In de tweede missie kloppen we de slagroom stijf.

3. Stap

We roeren de opgeklopte room voorzichtig door het mascarponemengsel.

4. Stap

We zetten de voltooide room gedurende 30 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.

5. Stap

Vervolgens gebruiken we de crème om de taart te vullen en te versieren naar eigen smaak.

Ingrediënten
500 g
mascarpone
200 g
bloemsuiker
2 stukjes
vanillesuiker
400 ml
zoete room