ADVERTENTIE

Bron :: zi3000 from Getty Images

Marinade voor gegrilde vis

Deze eenvoudige maar smaakvolle marinade voor gegrilde vis geeft je vis niet alleen een uitstekende smaak, maar helpt ook om ze zacht, sappig en vol van smaak te maken. Ideaal voor alle soorten vis.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Marinade

  • 60 ml olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Limoen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gedroogde oregano Toegevoegd aan
  • Peterselie bladeren Toegevoegd aan

Vis

  • 4 stukjes visfilets Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Meng eerst alle ingrediënten voor de marinade in een kleine kom. Olijfolie, limoensap, geperste knoflook, zout, zwarte peper en oregano.

2. Stap

Leg de visfilets in een grote container of in een marinadezakje. Giet de marinade erover en laat ze minimaal 30 minuten in de koelkast staan, idealiter de hele nacht.

3. Stap

Grill de vis vervolgens op middelhoog vuur ongeveer 4 minuten aan elke kant.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Marinade voor gegrilde vis

Deze eenvoudige maar smaakvolle marinade voor gegrilde vis geeft je vis niet alleen een uitstekende smaak, maar helpt ook om ze zacht, sappig en vol van smaak te maken. Ideaal voor alle soorten vis.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng eerst alle ingrediënten voor de marinade in een kleine kom. Olijfolie, limoensap, geperste knoflook, zout, zwarte peper en oregano.

2. Stap

Leg de visfilets in een grote container of in een marinadezakje. Giet de marinade erover en laat ze minimaal 30 minuten in de koelkast staan, idealiter de hele nacht.

3. Stap

Grill de vis vervolgens op middelhoog vuur ongeveer 4 minuten aan elke kant.

Ingrediënten
Marinade
60 ml
olijfolie
1 stukjes
Limoen
2 stukjes
knoflook
1 theelepel
zout
1 theelepel
gemalen zwarte peper
1 theelepel
gedroogde oregano
Peterselie bladeren
Vis
4 stukjes
visfilets