:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/wrXDWO-k1Hi-AqGbRbCm/d556dca0f5218371040e9029edc93b.jpeg)
Bron :: zi3000 from Getty Images
Marinade voor gegrilde vis
Deze eenvoudige maar smaakvolle marinade voor gegrilde vis geeft je vis niet alleen een uitstekende smaak, maar helpt ook om ze zacht, sappig en vol van smaak te maken. Ideaal voor alle soorten vis.
Ingrediënten
Marinade
- 60 ml olijfolie
- 1 stukjes Limoen
- 2 stukjes knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel gedroogde oregano
- Peterselie bladeren
Vis
- 4 stukjes visfilets
Laatste folders
Procedure
Meng eerst alle ingrediënten voor de marinade in een kleine kom. Olijfolie, limoensap, geperste knoflook, zout, zwarte peper en oregano.
Leg de visfilets in een grote container of in een marinadezakje. Giet de marinade erover en laat ze minimaal 30 minuten in de koelkast staan, idealiter de hele nacht.
Grill de vis vervolgens op middelhoog vuur ongeveer 4 minuten aan elke kant.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Marinade voor gegrilde vis
Deze eenvoudige maar smaakvolle marinade voor gegrilde vis geeft je vis niet alleen een uitstekende smaak, maar helpt ook om ze zacht, sappig en vol van smaak te maken. Ideaal voor alle soorten vis.
Meng eerst alle ingrediënten voor de marinade in een kleine kom. Olijfolie, limoensap, geperste knoflook, zout, zwarte peper en oregano.
Leg de visfilets in een grote container of in een marinadezakje. Giet de marinade erover en laat ze minimaal 30 minuten in de koelkast staan, idealiter de hele nacht.
Grill de vis vervolgens op middelhoog vuur ongeveer 4 minuten aan elke kant.
Hoe heb je dit recept gemaakt?