:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/TAFItwKLfgBKcs6Ilx8C/1c04c0ad4873fe30e4daf62ad2794d.jpeg)
Margot chocolade mokkacake
Een eenvoudige cake, zelfs een beginner kan het bakken.
Ingrediënten
Vaak
- 2 ei
- 1 mok bloemsuiker
- 2 mok halfgrove bloem
- 1 bakpoeder
- 1 vanillesuiker
- 1 Glas melk
- 250 ml Slagroom
- 100 ml olie
- 100 g Margot chocolade
- 3 el walnoten
Chocolade glazuur
- 100 g chocolade koken
- 80 g Gereedschap
Laatste folders
Procedure
We gebruiken een glas van 200 ml. We mengen de eieren met suiker, voegen olie, melk, room en geraspte chocolade toe. Ten slotte voegen we het meel met het bakpoeder toe.
Giet het mengsel vaak op een ingevette, bebloemde bakplaat en zet in de voorverwarmde oven om te bakken.
We bereiden de glazuur voor. We breken de chocolade in kleinere stukjes en laten deze in een waterbad smelten. Voeg het verzachte vet toe en meng tot een gladde massa.
Giet de glazuur over de nog hete gebakken taart en bestrooi de hele top met gehakte noten en laat het stollen. Snijd het alleen en maak een kopje koffie om erbij te serveren. Eet smakelijk
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Margot chocolade mokkacake
Een eenvoudige cake, zelfs een beginner kan het bakken.
We gebruiken een glas van 200 ml. We mengen de eieren met suiker, voegen olie, melk, room en geraspte chocolade toe. Ten slotte voegen we het meel met het bakpoeder toe.
Giet het mengsel vaak op een ingevette, bebloemde bakplaat en zet in de voorverwarmde oven om te bakken.
We bereiden de glazuur voor. We breken de chocolade in kleinere stukjes en laten deze in een waterbad smelten. Voeg het verzachte vet toe en meng tot een gladde massa.
Giet de glazuur over de nog hete gebakken taart en bestrooi de hele top met gehakte noten en laat het stollen. Snijd het alleen en maak een kopje koffie om erbij te serveren. Eet smakelijk
Hoe heb je dit recept gemaakt?