ADVERTENTIE
Margot chocolade mokkacake

Margot chocolade mokkacake

Een eenvoudige cake, zelfs een beginner kan het bakken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 1 mok bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 2 mok halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 1 bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 1 Glas melk Toegevoegd aan
  • 250 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 100 ml olie Toegevoegd aan
  • 100 g Margot chocolade Toegevoegd aan
  • 3 el walnoten Toegevoegd aan

Chocolade glazuur

  • 100 g chocolade koken Toegevoegd aan
  • 80 g Gereedschap Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

We gebruiken een glas van 200 ml. We mengen de eieren met suiker, voegen olie, melk, room en geraspte chocolade toe. Ten slotte voegen we het meel met het bakpoeder toe.

2. Stap

Giet het mengsel vaak op een ingevette, bebloemde bakplaat en zet in de voorverwarmde oven om te bakken.

3. Stap

We bereiden de glazuur voor. We breken de chocolade in kleinere stukjes en laten deze in een waterbad smelten. Voeg het verzachte vet toe en meng tot een gladde massa.

4. Stap

Giet de glazuur over de nog hete gebakken taart en bestrooi de hele top met gehakte noten en laat het stollen. Snijd het alleen en maak een kopje koffie om erbij te serveren. Eet smakelijk

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Margot chocolade mokkacake

Een eenvoudige cake, zelfs een beginner kan het bakken.

40
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We gebruiken een glas van 200 ml. We mengen de eieren met suiker, voegen olie, melk, room en geraspte chocolade toe. Ten slotte voegen we het meel met het bakpoeder toe.

2. Stap

Giet het mengsel vaak op een ingevette, bebloemde bakplaat en zet in de voorverwarmde oven om te bakken.

3. Stap

We bereiden de glazuur voor. We breken de chocolade in kleinere stukjes en laten deze in een waterbad smelten. Voeg het verzachte vet toe en meng tot een gladde massa.

4. Stap

Giet de glazuur over de nog hete gebakken taart en bestrooi de hele top met gehakte noten en laat het stollen. Snijd het alleen en maak een kopje koffie om erbij te serveren. Eet smakelijk

Ingrediënten
Vaak
2
ei
1 mok
bloemsuiker
2 mok
halfgrove bloem
1
bakpoeder
1
vanillesuiker
1
Glas melk
250 ml
Slagroom
100 ml
olie
100 g
Margot chocolade
3 el
walnoten
Chocolade glazuur
100 g
chocolade koken
80 g
Gereedschap