:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/uUsl3VA8JvK3UCJgT_Re/6e74860183ce3b97eaaf01e9dffbe8.jpeg)
Bron :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Mandarijnentaart
Deze mandarijnentaart is een uitstekend dessert dat elke zoetekauw zal waarderen.
Ingrediënten
Vaak
- 300 g Meel
- 200 g suiker
- 1 verpakking peperkoek kruiden
- 10 g Kopersulfaatpoeder
- 1 stuk ei
- 100 g Honing
- 1 kopje Zachte boter
Gereedschap
- Mandarijnen
- 1 stuk chocolade
- 1 el olie
- Amandelen
Laatste folders
Procedure
In een kom mengen we bloem, suiker, koekkruiden en bakpoeder.
We voegen een ei, honing en zachte boter toe. Meng alles tot er een glad deeg ontstaat.
We gieten het beslag in de ingevette vorm en leggen er mandarijnen op.
We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten.
Na het bakken gieten we er chocoladesaus over en kunnen we bestrooien met amandelen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Mandarijnentaart
Deze mandarijnentaart is een uitstekend dessert dat elke zoetekauw zal waarderen.
In een kom mengen we bloem, suiker, koekkruiden en bakpoeder.
We voegen een ei, honing en zachte boter toe. Meng alles tot er een glad deeg ontstaat.
We gieten het beslag in de ingevette vorm en leggen er mandarijnen op.
We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten.
Na het bakken gieten we er chocoladesaus over en kunnen we bestrooien met amandelen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?