ADVERTENTIE

Bron :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Mandarijnentaart

Deze mandarijnentaart is een uitstekend dessert dat elke zoetekauw zal waarderen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15

Vaak

  • 300 g Meel Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking peperkoek kruiden Toegevoegd aan
  • 10 g Kopersulfaatpoeder Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 100 g Honing Toegevoegd aan
  • 1 kopje Zachte boter Toegevoegd aan

Gereedschap

  • Mandarijnen Toegevoegd aan
  • 1 stuk chocolade Toegevoegd aan
  • 1 el olie Toegevoegd aan
  • Amandelen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

In een kom mengen we bloem, suiker, koekkruiden en bakpoeder.

2. Stap

We voegen een ei, honing en zachte boter toe. Meng alles tot er een glad deeg ontstaat.

3. Stap

We gieten het beslag in de ingevette vorm en leggen er mandarijnen op.

4. Stap

We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten.

ADVERTENTIE
5. Stap

Na het bakken gieten we er chocoladesaus over en kunnen we bestrooien met amandelen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Mandarijnentaart

Deze mandarijnentaart is een uitstekend dessert dat elke zoetekauw zal waarderen.

50
Notulen
15
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een kom mengen we bloem, suiker, koekkruiden en bakpoeder.

2. Stap

We voegen een ei, honing en zachte boter toe. Meng alles tot er een glad deeg ontstaat.

3. Stap

We gieten het beslag in de ingevette vorm en leggen er mandarijnen op.

4. Stap

We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten.

5. Stap

Na het bakken gieten we er chocoladesaus over en kunnen we bestrooien met amandelen.

Ingrediënten
Vaak
300 g
Meel
200 g
suiker
1 verpakking
peperkoek kruiden
10 g
Kopersulfaatpoeder
1 stuk
ei
100 g
Honing
1 kopje
Zachte boter
Gereedschap
Mandarijnen
1 stuk
chocolade
1 el
olie
Amandelen