:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/IMj9y20Tg75lbzxDkP5J/460868a4ee1f3c0f0be76a49e6aef9.jpeg)
Bron :: Olha_Afanasieva from Getty Images
Maanzaadtaart zonder bloem en suiker
Deze maanzaadtaart zonder bloem en suiker is een geweldig alternatief voor iedereen die gezond probeert te leven, maar niet wil stoppen met het eten van zoetigheden.
Ingrediënten
- 200 g Fijn gemalen amandelen
- 3 stuk Grote eieren
- 2 el Honing
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1⁄2 theelepel Zeezout
- 150 g Gereedschap
- 200 ml Rijstmelk
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 °C. In een kom mengen we fijn gemalen amandelen, eieren, honing, bakpoeder en zout.
We voegen maanzaad en rijstmelk toe. We mengen alles samen.
We gieten het deeg vaak over een bakplaat bekleed met bakpapier.
We bakken de maanzaadtaart 20-25 minuten tot hij stevig aanvoelt en mooi bruin is.
Laat de taart volledig afkoelen en wie wil kan het bestrooien met poedersuiker.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Maanzaadtaart zonder bloem en suiker
Deze maanzaadtaart zonder bloem en suiker is een geweldig alternatief voor iedereen die gezond probeert te leven, maar niet wil stoppen met het eten van zoetigheden.
Verwarm de oven voor op 180 °C. In een kom mengen we fijn gemalen amandelen, eieren, honing, bakpoeder en zout.
We voegen maanzaad en rijstmelk toe. We mengen alles samen.
We gieten het deeg vaak over een bakplaat bekleed met bakpapier.
We bakken de maanzaadtaart 20-25 minuten tot hij stevig aanvoelt en mooi bruin is.
Laat de taart volledig afkoelen en wie wil kan het bestrooien met poedersuiker.
Hoe heb je dit recept gemaakt?