:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/F_Xnch3gCKh1F3JGeXGn/ebf9946a38194e5973b787c27f38b1.jpeg)
Bron :: madeleinesteinbach from Canva
Maanzaadmelk
Een traditioneel Slowaaks recept voor drank gemaakt van maanzaad
Ingrediënten
- 200 g Gereedschappen
- 1 l melk
- 100 g suiker
- 1 theelepel peperkoek kruiden
Laatste folders
Procedure
Spoel de mak af in koud water en laat het ongeveer 30 minuten weken.
Droog het goed af en maal het vervolgens in een maanzaad molen.
Verwarm in een pan melk met suiker en speculaaskruiden. Wanneer de melk begint te koken, voeg je de maanzaad toe en laat je het ongeveer 15 minuten sudderen op een matig vuur.
Haal de maanzaadmelk van het vuur en laat het afkoelen. De smaak van maanzaadmelk wordt versterkt als je het minstens een uur laat staan voor het serveren.
Serveer de papaver melk koud.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Maanzaadmelk
Een traditioneel Slowaaks recept voor drank gemaakt van maanzaad
Spoel de mak af in koud water en laat het ongeveer 30 minuten weken.
Droog het goed af en maal het vervolgens in een maanzaad molen.
Verwarm in een pan melk met suiker en speculaaskruiden. Wanneer de melk begint te koken, voeg je de maanzaad toe en laat je het ongeveer 15 minuten sudderen op een matig vuur.
Haal de maanzaadmelk van het vuur en laat het afkoelen. De smaak van maanzaadmelk wordt versterkt als je het minstens een uur laat staan voor het serveren.
Serveer de papaver melk koud.
Hoe heb je dit recept gemaakt?