:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/SAsA3U0RI-zn0ZZk9uLz/bd1e99da9b4314613c23beb7c69b92.jpeg)
Maanzaad cakeje
Je bereidt deze taart samen met het bakken in minder dan een uur 😊
Ingrediënten
- 4 stukjes Eieren
- 120 g Kristalsuiker
- 150 ml lauwe melk
- 60 g Boter I
- 160 g Bloem halfgrof
- 100 g gemalen maanzaad
- 11⁄2 Artikel Bakpoeder
- Fruit perzik
- Pruimen
- Bosbessen
- Kersenjam
- Maslover suikerstrooisel
- Meel
- Boter II
- Rum
Laatste folders
Procedure
Scheid de dooiers van de eiwitten. Klop de eiwitten stijf met suiker. Meng de dooiers met boter en melk en voeg bloem gemengd met maanzaad en bakpoeder toe. Werk het eiwitschuim geleidelijk en voorzichtig in. Breng het aan op een bakplaat van 20*30 cm en leg er royaal fruit op. Bak het in een oven op 180 graden gedurende 20 minuten. Na deze tijd bestrijk je de taart met jam en strooi je er kruimels op. Bak nog 15 minuten 😊
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Maanzaad cakeje
Je bereidt deze taart samen met het bakken in minder dan een uur 😊
Scheid de dooiers van de eiwitten. Klop de eiwitten stijf met suiker. Meng de dooiers met boter en melk en voeg bloem gemengd met maanzaad en bakpoeder toe. Werk het eiwitschuim geleidelijk en voorzichtig in. Breng het aan op een bakplaat van 20*30 cm en leg er royaal fruit op. Bak het in een oven op 180 graden gedurende 20 minuten. Na deze tijd bestrijk je de taart met jam en strooi je er kruimels op. Bak nog 15 minuten 😊
Hoe heb je dit recept gemaakt?