ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: congerdesign
Linzensoep zonder bloem
Recept voor linzensoep, waarbij geen bloem wordt gebruikt.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g Linzen
- 3 stukjes wortelen
- 2 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 l water
- 2 Artikel Plantaardige bouillon
- 1 Artikel zeezout
- 1⁄2 Artikel Zwarte peper
- 4 stukjes Aardappelen
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Spoel de linzen af in water en zet ze opzij. Schil en snijd de wortels, aardappelen, uien en knoflook in kleine stukjes.
2. Stap
Bak de ui, wortel en knoflook in een beetje olie in een pan. Voeg de linzen, aardappelen, water, bouillon, zout en peper toe.
3. Stap
Meng alles en laat het 30 minuten sudderen op een laag vuur.
4. Stap
Haal de soep vervolgens van het vuur en laat het een beetje afkoelen.
5. Stap
Breng de soep op smaak naar wens voordat je hem serveert. Je kunt het serveren met volkoren brood.