ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: congerdesign

Linzensoep zonder bloem

Recept voor linzensoep, waarbij geen bloem wordt gebruikt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g Linzen Toegevoegd aan
  • 3 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 l water Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Plantaardige bouillon Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zeezout Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Aardappelen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Spoel de linzen af in water en zet ze opzij. Schil en snijd de wortels, aardappelen, uien en knoflook in kleine stukjes.

2. Stap

Bak de ui, wortel en knoflook in een beetje olie in een pan. Voeg de linzen, aardappelen, water, bouillon, zout en peper toe.

3. Stap

Meng alles en laat het 30 minuten sudderen op een laag vuur.

4. Stap

Haal de soep vervolgens van het vuur en laat het een beetje afkoelen.

5. Stap

Breng de soep op smaak naar wens voordat je hem serveert. Je kunt het serveren met volkoren brood.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten