ADVERTENTIE

Lasagne met kippenvlees

Traditionele lasagne, maar in plaats van gehakt bevat het kippenstukjes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Saus

  • 2 stukjes Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 500 g Kippenvlees Toegevoegd aan
  • 400 g tomatensaus Toegevoegd aan
  • 1 el Droge kruiden Toegevoegd aan
  • 12 theelepel zout en peper Toegevoegd aan

Lasagne

  • 9 brieven lasagne Toegevoegd aan
  • 200 g mozzarella Toegevoegd aan
  • 50 g parmezaan Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze goudbruin in een pan.

2. Stap

Voeg de gehakte kip toe en bak tot het volledig gaar is.

3. Stap

Voeg de tomatensaus, droge kruiden, zout en peper toe. Kook 20 minuten.

4. Stap

Verdeel een vierde van de saus over de bodem van de ovenschaal. Leg daar 3 lasagnebladen op, dan weer een vierde van de saus en bestrooi met mozzarella. Herhaal het stapelen totdat alle ingrediënten zijn gebruikt. De laatste laag moet de saus en kaas zijn.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten. Bestrooi dan met parmezaanse kaas en bak nog 10 minuten of totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.

6. Stap

Laat de lasagne even afkoelen voordat je het serveert.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Lasagne met kippenvlees

Traditionele lasagne, maar in plaats van gehakt bevat het kippenstukjes.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze goudbruin in een pan.

2. Stap

Voeg de gehakte kip toe en bak tot het volledig gaar is.

3. Stap

Voeg de tomatensaus, droge kruiden, zout en peper toe. Kook 20 minuten.

4. Stap

Verdeel een vierde van de saus over de bodem van de ovenschaal. Leg daar 3 lasagnebladen op, dan weer een vierde van de saus en bestrooi met mozzarella. Herhaal het stapelen totdat alle ingrediënten zijn gebruikt. De laatste laag moet de saus en kaas zijn.

5. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten. Bestrooi dan met parmezaanse kaas en bak nog 10 minuten of totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.

6. Stap

Laat de lasagne even afkoelen voordat je het serveert.

Ingrediënten
Saus
2 stukjes
Ui
2 kruidnagel
knoflook
500 g
Kippenvlees
400 g
tomatensaus
1 el
Droge kruiden
12 theelepel
zout en peper
Lasagne
9 brieven
lasagne
200 g
mozzarella
50 g
parmezaan