ADVERTENTIE

Bron :: alexbai from Getty Images

Langzaam geroosterd varkensvlees

Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes schouderham Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 4 l water Toegevoegd aan
  • 2 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • 5 stukjes Hele specerijen Toegevoegd aan
  • Limoen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

180 min.
1. Stap

We maken de knoflook schoon en snijden hem in plakjes.

2. Stap

Bak de varkenshaas aan alle kanten in een pan op middelhoog vuur. Verplaats het daarna naar een braadslee.

3. Stap

In de pan waarin we de varkenshaas hebben gebakken, bakken we de ui, knoflook en voegen we laurierblad en hele kruiden toe.

4. Stap

Giet water in de bak totdat de helft van het vlees bedekt is, je kunt het vlees besprenkelen met limoensap en de bak in de voorverwarmde oven plaatsen op 140 °C.

5. Stap

We bakken het vlees 2-3 uur. Tijdens het bakken bedruipen we het vlees met sap.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten