:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/3F0jAy-OZQhCWZWtumbk/0b88dcbc4593f4bf45ca50056046e6.jpeg)
Bron :: alexbai from Getty Images
Langzaam geroosterd varkensvlees
Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.
Ingrediënten
- 1 stukjes schouderham
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes De Ui
- 4 l water
- 2 stukjes laurierblad
- 5 stukjes Hele specerijen
- Limoen
Laatste folders
Procedure
We maken de knoflook schoon en snijden hem in plakjes.
Bak de varkenshaas aan alle kanten in een pan op middelhoog vuur. Verplaats het daarna naar een braadslee.
In de pan waarin we de varkenshaas hebben gebakken, bakken we de ui, knoflook en voegen we laurierblad en hele kruiden toe.
Giet water in de bak totdat de helft van het vlees bedekt is, je kunt het vlees besprenkelen met limoensap en de bak in de voorverwarmde oven plaatsen op 140 °C.
We bakken het vlees 2-3 uur. Tijdens het bakken bedruipen we het vlees met sap.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Langzaam geroosterd varkensvlees
Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.
We maken de knoflook schoon en snijden hem in plakjes.
Bak de varkenshaas aan alle kanten in een pan op middelhoog vuur. Verplaats het daarna naar een braadslee.
In de pan waarin we de varkenshaas hebben gebakken, bakken we de ui, knoflook en voegen we laurierblad en hele kruiden toe.
Giet water in de bak totdat de helft van het vlees bedekt is, je kunt het vlees besprenkelen met limoensap en de bak in de voorverwarmde oven plaatsen op 140 °C.
We bakken het vlees 2-3 uur. Tijdens het bakken bedruipen we het vlees met sap.
Hoe heb je dit recept gemaakt?