ADVERTENTIE

Bron :: FB: Prešporský fajnšmeker

Kwarktaart met bosbessen

Dit zoete dessert is perfect voor degenen die houden van de combinatie van zoete kwark en bosbessen met aardbeien. De bereiding is eenvoudig en snel.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 250 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 120 g boter Toegevoegd aan
  • 1 en Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 en cacao Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g cottage kaas Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 en vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 300 g Bosbessen Toegevoegd aan
  • Aardbeien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We mengen de ingrediënten voor het deeg.

2. Stap

We gieten het deeg vaak in een ingevette vorm.

3. Stap

We bereiden de vulling - we mengen kwark, eieren, suiker en vanillesuiker.

4. Stap

We verspreiden de vulling op het deeg.

ADVERTENTIE
5. Stap

We strooien de bosbessen en aardbeien op de vulling.

6. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180°C ongeveer 40 minuten.

7. Stap

Laat het afkoelen en serveer het dan.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kwarktaart met bosbessen

Dit zoete dessert is perfect voor degenen die houden van de combinatie van zoete kwark en bosbessen met aardbeien. De bereiding is eenvoudig en snel.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mengen de ingrediënten voor het deeg.

2. Stap

We gieten het deeg vaak in een ingevette vorm.

3. Stap

We bereiden de vulling - we mengen kwark, eieren, suiker en vanillesuiker.

4. Stap

We verspreiden de vulling op het deeg.

5. Stap

We strooien de bosbessen en aardbeien op de vulling.

6. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180°C ongeveer 40 minuten.

7. Stap

Laat het afkoelen en serveer het dan.

Ingrediënten
Vaak
250 g
gewoon meel
100 g
suiker
1 stukjes
ei
120 g
boter
1 en
Bakpoeder
2 en
cacao
Inhoud
500 g
cottage kaas
2 stukjes
Eieren
100 g
suiker
1 en
vanillesuiker
300 g
Bosbessen
Aardbeien