ADVERTENTIE

Kwarkgebak met zure room

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
16

Ingrediënten

  • 1 mok gewoon meel Toegevoegd aan
  • 12 mok bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 12 Pakket bakpoeder Toegevoegd aan

Vulling

  • 500 g kwark fijn Toegevoegd aan
  • 200 ml zure room Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan
  • 12 mok bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 vanille suiker Toegevoegd aan
  • 1 Gouden kolf (poeder) Toegevoegd aan
  • 150 g Bevroren fruit Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 C. Bereid een ronde vorm van 24 cm voor, die we bekleden met papier. (zowel de bodem als de zijkanten).

2. Stap

Van de ingrediënten maken we broodkruim. Giet 2/3 van de bereide broodkruim op de bodem van de vorm.

3. Stap

In de container mengen we kwark, room, melk, gouden graan, poedersuiker en vanillesuiker. Mix het fruit voorzichtig in de voorbereide vulling.

4. Stap

Giet het mengsel in de vorm en bestrooi met de resterende kruimels (1/3).

5. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op ongeveer 40-45 C. Het gebak moet een lichtgouden kleur hebben. Laat het na het bakken in de vorm afkoelen. Het is het beste de volgende dag uit de koelkast.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten