ADVERTENTIE

Kwark pannenkoeken

Geniet van deze pannenkoeken of flensjes, hartig of zoet

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 1 ei Toegevoegd aan
  • 75 g Zachte korrelige kwark Toegevoegd aan
  • 100 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 125 ml Volle melk Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 12 lepels Boter Toegevoegd aan
  • Knijpen Zoute versie Toegevoegd aan
  • vanille Of zoete versie van kaneel Toegevoegd aan
  • Kokosolie om de pan in te vetten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We doen een ei, kwark en melk in een kom. We mengen alles.

2. Stap

We voegen boter, bakpoeder en bloem toe. Naar smaak zout of vanille.

3. Stap

We slaan pannenkoekbeslag op.

4. Stap

We smeren de pan in met kokosolie en bakken de pannenkoeken aan beide kanten.

ADVERTENTIE
5. Stap

We serveren pannenkoekjes met kaas, yoghurt, ketchup, ham, honing, noten, jam, notenboter…

6. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Kwark pannenkoeken

Geniet van deze pannenkoeken of flensjes, hartig of zoet

20
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We doen een ei, kwark en melk in een kom. We mengen alles.

2. Stap

We voegen boter, bakpoeder en bloem toe. Naar smaak zout of vanille.

3. Stap

We slaan pannenkoekbeslag op.

4. Stap

We smeren de pan in met kokosolie en bakken de pannenkoeken aan beide kanten.

5. Stap

We serveren pannenkoekjes met kaas, yoghurt, ketchup, ham, honing, noten, jam, notenboter…

6. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
1
ei
75 g
Zachte korrelige kwark
100 g
gewoon meel
125 ml
Volle melk
1 theelepel
bakpoeder
12 lepels
Boter
Knijpen
Zoute versie
vanille
Of zoete versie van kaneel
Kokosolie om de pan in te vetten