ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Kwark en Fruit Taart met Gelatine

Deze kwarktaart is een geweldige oplossing voor alle liefhebbers van fijne en fruitige desserts. Dankzij de combinatie van kwark en verschillende soorten fruit, heeft het niet alleen een geweldige smaak, maar is het ook redelijk gezond.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 70 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 bal vanillesuiker Toegevoegd aan

Fruit en gelatine

  • 500 g fruit Toegevoegd aan
  • 2 Pakketten Gelatine Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Deeg - Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed tot een glad deeg. Rol het deeg uit en leg het in een ingevette vorm.

2. Stap

Vulling - Meng de kwark met de eieren, suiker en vanillesuiker. Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg.

3. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende ongeveer 40 minuten. Laat de taart daarna volledig afkoelen.

4. Stap

Was het fruit, maak het schoon en snijd het in kleinere stukjes. Bereid de gelatine volgens de instructies op de verpakking en meng het met het fruit. Verspreid het fruit met gelatine over de afgekoelde taart en laat de gelatine stollen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Serveer de taart gekoeld. Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kwark en Fruit Taart met Gelatine

Deze kwarktaart is een geweldige oplossing voor alle liefhebbers van fijne en fruitige desserts. Dankzij de combinatie van kwark en verschillende soorten fruit, heeft het niet alleen een geweldige smaak, maar is het ook redelijk gezond.

120
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Deeg - Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed tot een glad deeg. Rol het deeg uit en leg het in een ingevette vorm.

2. Stap

Vulling - Meng de kwark met de eieren, suiker en vanillesuiker. Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg.

3. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende ongeveer 40 minuten. Laat de taart daarna volledig afkoelen.

4. Stap

Was het fruit, maak het schoon en snijd het in kleinere stukjes. Bereid de gelatine volgens de instructies op de verpakking en meng het met het fruit. Verspreid het fruit met gelatine over de afgekoelde taart en laat de gelatine stollen.

5. Stap

Serveer de taart gekoeld. Eet smakelijk!

Ingrediënten
Vaak
200 g
Meel
100 g
boter
1 stukjes
ei
70 g
suiker
1 theelepel
Bakpoeder
Inhoud
500 g
Kwark
2 stukjes
Eieren
100 g
suiker
1 bal
vanillesuiker
Fruit en gelatine
500 g
fruit
2 Pakketten
Gelatine