:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/Y56qVzWC6jTsP-60hOu6/aa566ea0caa3709907ceb2e7e8002a.jpeg)
Bron :: dizelen from Getty Images
Kwark en bosbessen cake
Kwark en bosbessen cake is het ideale dessert voor liefhebbers van kwark en bosbessen.
Ingrediënten
Vaak
- 350 g gewoon meel
- 150 g boter
- 70 g suiker
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 500 g Kwark
- 200 g Bosbessen
- 100 g suiker
- 2 stukjes ei
- 1 verpakking vanillesuiker
- 2 lepels grof meel
Laatste folders
Procedure
Meng de ingrediënten voor het deeg en laat het rusten in de koelkast.
Rol het vaak uit en leg het op een bakplaat die we hebben ingevet.
Meng de ingrediënten voor de vulling en smeer ze op het deeg.
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kwark en bosbessen cake
Kwark en bosbessen cake is het ideale dessert voor liefhebbers van kwark en bosbessen.
Meng de ingrediënten voor het deeg en laat het rusten in de koelkast.
Rol het vaak uit en leg het op een bakplaat die we hebben ingevet.
Meng de ingrediënten voor de vulling en smeer ze op het deeg.
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?