ADVERTENTIE

Bron :: dizelen from Getty Images

Kwark en bosbessen cake

Kwark en bosbessen cake is het ideale dessert voor liefhebbers van kwark en bosbessen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 350 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 70 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 g Bosbessen Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 verpakking vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 2 lepels grof meel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

75 min.
1. Stap

Meng de ingrediënten voor het deeg en laat het rusten in de koelkast.

2. Stap

Rol het vaak uit en leg het op een bakplaat die we hebben ingevet.

3. Stap

Meng de ingrediënten voor de vulling en smeer ze op het deeg.

4. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kwark en bosbessen cake

Kwark en bosbessen cake is het ideale dessert voor liefhebbers van kwark en bosbessen.

75
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng de ingrediënten voor het deeg en laat het rusten in de koelkast.

2. Stap

Rol het vaak uit en leg het op een bakplaat die we hebben ingevet.

3. Stap

Meng de ingrediënten voor de vulling en smeer ze op het deeg.

4. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten.

Ingrediënten
Vaak
350 g
gewoon meel
150 g
boter
70 g
suiker
1 stukjes
ei
1 theelepel
Bakpoeder
Inhoud
500 g
Kwark
200 g
Bosbessen
100 g
suiker
2 stukjes
ei
1 verpakking
vanillesuiker
2 lepels
grof meel