ADVERTENTIE

Kulajda van courgette

Frisse zomersoep, wanneer er overal courgettes zijn :-)

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 300 g Geschoonde courgette Toegevoegd aan
  • 1 De Ui Week vooraf geweekte paddenstoelen Toegevoegd aan
  • 3 Groter Aardappelen Toegevoegd aan
  • of Bouillon water Toegevoegd aan
  • of Kokosolie boter Toegevoegd aan
  • 1 el Glad meel Toegevoegd aan
  • kookroom Toegevoegd aan
  • Vers dille Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • grond Gereedschap Toegevoegd aan
  • zout Suiker en appelazijn naar smaak Toegevoegd aan
  • 4 eieren Hard gekookt Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Snij de ui, courgette en aardappelen in blokjes. Bak de courgette met de ui in olie, voeg bloem toe en voeg water toe na het bakken. Breng aan de kook en laat kort koken. Pureer de soep glad met een staafmixer. Voeg geweekte paddenstoelen, aardappelen en kruiden toe. Kook tot de aardappelen en paddenstoelen gaar zijn. Roer regelmatig.

2. Stap

Kort voor het einde van het koken, verzachten we met room, voegen we gehakte dille toe en laten we het nog even kort koken. We kruiden de soep met azijn en suiker. Serveer met gesneden ei.

3. Stap

Eet smakelijk :-)

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Chutna.alchymia

Kulajda van courgette

Frisse zomersoep, wanneer er overal courgettes zijn :-)

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snij de ui, courgette en aardappelen in blokjes. Bak de courgette met de ui in olie, voeg bloem toe en voeg water toe na het bakken. Breng aan de kook en laat kort koken. Pureer de soep glad met een staafmixer. Voeg geweekte paddenstoelen, aardappelen en kruiden toe. Kook tot de aardappelen en paddenstoelen gaar zijn. Roer regelmatig.

2. Stap

Kort voor het einde van het koken, verzachten we met room, voegen we gehakte dille toe en laten we het nog even kort koken. We kruiden de soep met azijn en suiker. Serveer met gesneden ei.

3. Stap

Eet smakelijk :-)

Ingrediënten
300 g
Geschoonde courgette
1 De Ui
Week vooraf geweekte paddenstoelen
3 Groter
Aardappelen
of
Bouillon water
of
Kokosolie boter
1 el
Glad meel
kookroom
Vers
dille
Zwarte peper
grond
Gereedschap
zout
Suiker en appelazijn naar smaak
4 eieren
Hard gekookt