ADVERTENTIE
Kulajda van courgette
Frisse zomersoep, wanneer er overal courgettes zijn :-)
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 300 g Geschoonde courgette
- 1 De Ui Week vooraf geweekte paddenstoelen
- 3 Groter Aardappelen
- of Bouillon water
- of Kokosolie boter
- 1 el Glad meel
- kookroom
- Vers dille
- Zwarte peper
- grond Gereedschap
- zout Suiker en appelazijn naar smaak
- 4 eieren Hard gekookt
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Snij de ui, courgette en aardappelen in blokjes. Bak de courgette met de ui in olie, voeg bloem toe en voeg water toe na het bakken. Breng aan de kook en laat kort koken. Pureer de soep glad met een staafmixer. Voeg geweekte paddenstoelen, aardappelen en kruiden toe. Kook tot de aardappelen en paddenstoelen gaar zijn. Roer regelmatig.
2. Stap
Kort voor het einde van het koken, verzachten we met room, voegen we gehakte dille toe en laten we het nog even kort koken. We kruiden de soep met azijn en suiker. Serveer met gesneden ei.
3. Stap
Eet smakelijk :-)