ADVERTENTIE

Bron :: PeteerS from Getty Images

Koteletten met gehakt en kaas

Koteletten met gehakt en kaas, perfect voor een snelle lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Gehaktballen

  • 500 gram Gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 3 teentjes Knoflook Toegevoegd aan
  • 2 Kop Paneermeel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout en peper Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g harde kaas Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We snijden de knoflook fijn en mengen deze met het gehakt.

2. Stap

We voegen een ei, paneermeel, zout en peper toe aan het vlees.

3. Stap

We kneden het vlees tot de ingrediënten samenkomen.

4. Stap

We snijden de kaas in kleine stukjes.

ADVERTENTIE
5. Stap

We vormen platte schnitzels van het vlees, leggen in het midden van elk een stuk kaas en sluiten vervolgens de kaas in het vlees, waarbij we ronde schnitzels vormen.

6. Stap

We verwarmen de olie in de pan en bakken de schnitzels aan beide kanten goudbruin.

7. Stap

We serveren het warm met je favoriete toppings.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Koteletten met gehakt en kaas

Koteletten met gehakt en kaas, perfect voor een snelle lunch of diner.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We snijden de knoflook fijn en mengen deze met het gehakt.

2. Stap

We voegen een ei, paneermeel, zout en peper toe aan het vlees.

3. Stap

We kneden het vlees tot de ingrediënten samenkomen.

4. Stap

We snijden de kaas in kleine stukjes.

5. Stap

We vormen platte schnitzels van het vlees, leggen in het midden van elk een stuk kaas en sluiten vervolgens de kaas in het vlees, waarbij we ronde schnitzels vormen.

6. Stap

We verwarmen de olie in de pan en bakken de schnitzels aan beide kanten goudbruin.

7. Stap

We serveren het warm met je favoriete toppings.

Ingrediënten
Gehaktballen
500 gram
Gehakt
1 stuk
ei
3 teentjes
Knoflook
2 Kop
Paneermeel
1 theelepel
zout en peper
Vulling
200 g
harde kaas