:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Mk-bDEHtlslxe7rdOdkb/11e886379aeb9b72a674777c6dfd94.jpeg)
Bron :: PeteerS from Getty Images
Koteletten met gehakt en kaas
Koteletten met gehakt en kaas, perfect voor een snelle lunch of diner.
Ingrediënten
Gehaktballen
- 500 gram Gehakt
- 1 stuk ei
- 3 teentjes Knoflook
- 2 Kop Paneermeel
- 1 theelepel zout en peper
Vulling
- 200 g harde kaas
Laatste folders
Procedure
We snijden de knoflook fijn en mengen deze met het gehakt.
We voegen een ei, paneermeel, zout en peper toe aan het vlees.
We kneden het vlees tot de ingrediënten samenkomen.
We snijden de kaas in kleine stukjes.
We vormen platte schnitzels van het vlees, leggen in het midden van elk een stuk kaas en sluiten vervolgens de kaas in het vlees, waarbij we ronde schnitzels vormen.
We verwarmen de olie in de pan en bakken de schnitzels aan beide kanten goudbruin.
We serveren het warm met je favoriete toppings.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Koteletten met gehakt en kaas
Koteletten met gehakt en kaas, perfect voor een snelle lunch of diner.
We snijden de knoflook fijn en mengen deze met het gehakt.
We voegen een ei, paneermeel, zout en peper toe aan het vlees.
We kneden het vlees tot de ingrediënten samenkomen.
We snijden de kaas in kleine stukjes.
We vormen platte schnitzels van het vlees, leggen in het midden van elk een stuk kaas en sluiten vervolgens de kaas in het vlees, waarbij we ronde schnitzels vormen.
We verwarmen de olie in de pan en bakken de schnitzels aan beide kanten goudbruin.
We serveren het warm met je favoriete toppings.
Hoe heb je dit recept gemaakt?