ADVERTENTIE

Bron :: yasuhiroamano from Getty Images

Koolrabi soep met ei

Een eenvoudige en smakelijke koolrabi soep met ei voor lunch of diner, ideaal voor zowel warme als koude dagen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stuk koolrabi Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • Peterselieblaadjes Toegevoegd aan
  • 112 l Groentebouillon Toegevoegd aan
  • 2 stuk ei Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 12 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Verhit de olie in een pan en fruit de fijngehakte ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.

2. Stap

Voeg de gesneden of geraspte koolrabi toe en ga nog 5 minuten door met roosteren.

3. Stap

Vervolgens voegen we groentebouillon toe en laten we de soep ongeveer 20 minuten koken op middelhoog vuur.

4. Stap

Voeg naar smaak kruiden toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

Giet tenslotte het geklopte ei in de soep en kook het nog een paar minuten.

6. Stap

We halen de koolsoep van het vuur en serveren deze met peterselie.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Koolrabi soep met ei

Een eenvoudige en smakelijke koolrabi soep met ei voor lunch of diner, ideaal voor zowel warme als koude dagen.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verhit de olie in een pan en fruit de fijngehakte ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.

2. Stap

Voeg de gesneden of geraspte koolrabi toe en ga nog 5 minuten door met roosteren.

3. Stap

Vervolgens voegen we groentebouillon toe en laten we de soep ongeveer 20 minuten koken op middelhoog vuur.

4. Stap

Voeg naar smaak kruiden toe.

5. Stap

Giet tenslotte het geklopte ei in de soep en kook het nog een paar minuten.

6. Stap

We halen de koolsoep van het vuur en serveren deze met peterselie.

Ingrediënten
2 stuk
koolrabi
1 stuk
De Ui
Peterselieblaadjes
112 l
Groentebouillon
2 stuk
ei
2 kruidnagel
knoflook
2 el
olie
1 theelepel
zout
12 theelepel
gemalen zwarte peper