:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6v8mCJiUzpFbO_5p_31P/8f709c8831086e9b26375c577e92a8.jpeg)
Bron :: PingPongCat from Getty Images
Kokoscake zonder bloem
Een recept voor een kokoscake zonder bloem, ook geschikt voor mensen met coeliakie.
Ingrediënten
- 4 stuk ei
- 1⁄2 mok kristalsuiker
- 1 stuk vanillesuiker
- 1 mok Slagroom
- 21⁄2 mok geraspte kokos
- 1 en bakpoeder
- Snufje zout
- Poedersuiker om te bestrooien
Laatste folders
Procedure
In een kom mengen we de eieren met de suikers.
We voegen room toe, roeren en voegen tenslotte kokosnoot gemengd met zout toe.
We zetten de mand vaak 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed de vorm met bakpapier.
We mengen bakpoeder in het afgekoelde deeg en leggen het in lagen in de vorm.
We bakken de kokoskoek zonder meel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
Na het bakken bestrooien we het met poedersuiker.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kokoscake zonder bloem
Een recept voor een kokoscake zonder bloem, ook geschikt voor mensen met coeliakie.
In een kom mengen we de eieren met de suikers.
We voegen room toe, roeren en voegen tenslotte kokosnoot gemengd met zout toe.
We zetten de mand vaak 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed de vorm met bakpapier.
We mengen bakpoeder in het afgekoelde deeg en leggen het in lagen in de vorm.
We bakken de kokoskoek zonder meel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
Na het bakken bestrooien we het met poedersuiker.
Hoe heb je dit recept gemaakt?