:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/GXhWx7JrCGixPGPNPUeV/683c1f103233ce1e793c3faec30497.jpeg)
Bron :: FB: Mamička varí
Knoflookcrèmesoep zonder aardappelen
Deze uitzonderlijke knoflookcrèmesoep is de ideale keuze voor mensen op een koolhydraatarm dieet.
Ingrediënten
- 1 hoofd knoflook
- 2 stukjes De Ui
- 3 lepels boter
- 500 ml kookroom
- 11⁄2 l Kippenbouillon
- 1 lepel gedroogde tijm
- 1 lepel gemalen zwarte peper
- 1 lepel Zout
Laatste folders
Procedure
Smelt de boter in een kleine pan en voeg fijngehakte ui en knoflook toe. Bak ze tot ze zacht zijn.
Voeg de gedroogde tijm toe en laat nog 2 minuten sudderen.
We voegen kippenbouillon toe en laten het 10 tot 15 minuten koken.
Na het koken voegen we kookroom toe en mixen we alles tot een gladde massa. We kruiden met zout en peper naar smaak.
We serveren de soep heet.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Knoflookcrèmesoep zonder aardappelen
Deze uitzonderlijke knoflookcrèmesoep is de ideale keuze voor mensen op een koolhydraatarm dieet.
Smelt de boter in een kleine pan en voeg fijngehakte ui en knoflook toe. Bak ze tot ze zacht zijn.
Voeg de gedroogde tijm toe en laat nog 2 minuten sudderen.
We voegen kippenbouillon toe en laten het 10 tot 15 minuten koken.
Na het koken voegen we kookroom toe en mixen we alles tot een gladde massa. We kruiden met zout en peper naar smaak.
We serveren de soep heet.
Hoe heb je dit recept gemaakt?