ADVERTENTIE
Kleurrijke selderijsalade

Kleurrijke selderijsalade

Vier het of geniet er gewoon van in het weekend, van een salade waar je van zult smullen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 1 konzerva Maïs Toegevoegd aan
  • 1 konzerva ananas Toegevoegd aan
  • 1 Gesteriliseerde selderij Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Rode zoete paprika Toegevoegd aan
  • 100 g harde kaas Toegevoegd aan
  • 100 g ham Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el mayonaise Toegevoegd aan
  • 2 el Griekse yoghurt Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

De procedure is heel eenvoudig en binnen een paar minuten is het klaar. Snij de ham en paprika in kleinere blokjes. Voeg een klein blikje maïs toe, ananas en rasp de kaas (ik gebruikte Gouda) op een grovere rasp.

2. Stap

We voegen ingeblikte selderij toe en tenslotte mayonaise en Griekse yoghurt. We kruiden het met zout, proeven het met kruiden en het is het beste als we het minstens 2 uur in de koelkast laten staan ​​voordat we het serveren.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Kleurrijke selderijsalade

Vier het of geniet er gewoon van in het weekend, van een salade waar je van zult smullen

20
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

De procedure is heel eenvoudig en binnen een paar minuten is het klaar. Snij de ham en paprika in kleinere blokjes. Voeg een klein blikje maïs toe, ananas en rasp de kaas (ik gebruikte Gouda) op een grovere rasp.

2. Stap

We voegen ingeblikte selderij toe en tenslotte mayonaise en Griekse yoghurt. We kruiden het met zout, proeven het met kruiden en het is het beste als we het minstens 2 uur in de koelkast laten staan ​​voordat we het serveren.

Ingrediënten
1 konzerva
Maïs
1 konzerva
ananas
1
Gesteriliseerde selderij
1 stukjes
Rode zoete paprika
100 g
harde kaas
100 g
ham
zout
Zwarte peper
2 el
mayonaise
2 el
Griekse yoghurt