:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/jyQFK9gKOGa86lEp7YLG/c338b0b7cf1530bd3cfa6083b2ef75.jpeg)
Kleurrijke selderijsalade
Vier het of geniet er gewoon van in het weekend, van een salade waar je van zult smullen
Ingrediënten
- 1 konzerva Maïs
- 1 konzerva ananas
- 1 Gesteriliseerde selderij
- 1 stukjes Rode zoete paprika
- 100 g harde kaas
- 100 g ham
- zout
- Zwarte peper
- 2 el mayonaise
- 2 el Griekse yoghurt
Laatste folders
Procedure
De procedure is heel eenvoudig en binnen een paar minuten is het klaar. Snij de ham en paprika in kleinere blokjes. Voeg een klein blikje maïs toe, ananas en rasp de kaas (ik gebruikte Gouda) op een grovere rasp.
We voegen ingeblikte selderij toe en tenslotte mayonaise en Griekse yoghurt. We kruiden het met zout, proeven het met kruiden en het is het beste als we het minstens 2 uur in de koelkast laten staan voordat we het serveren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kleurrijke selderijsalade
Vier het of geniet er gewoon van in het weekend, van een salade waar je van zult smullen
De procedure is heel eenvoudig en binnen een paar minuten is het klaar. Snij de ham en paprika in kleinere blokjes. Voeg een klein blikje maïs toe, ananas en rasp de kaas (ik gebruikte Gouda) op een grovere rasp.
We voegen ingeblikte selderij toe en tenslotte mayonaise en Griekse yoghurt. We kruiden het met zout, proeven het met kruiden en het is het beste als we het minstens 2 uur in de koelkast laten staan voordat we het serveren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?