:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/w0kOXqjJHQ11bax4nPnG/0e021bb5e1b8bcd2d5b04667bb3a44.png)
Bron :: M.studio for Adobe Stock
Klassiek vleesfondue met bouillon
Een traditionele, hartige en smakelijke vleesfondue is het perfecte middelpunt voor een gezellig diner. De fondue bestaat uit vier verschillende soorten vlees, geserveerd met een pittige dipsaus. Geniet van deze gezellige maaltijd met familie en vrienden.
Ingrediënten
Vlees
- 200 g rundvlees
- 200 g Kippenborst
- 200 g varkensvlees
- 200 g Lamsvlees
Dipsauzen
- 100 ml BBQ-saus
- 100 ml Knoflooksaus
- 100 ml chilisaus
- 100 ml Zoete mosterdsaus
Overig
- 2 l runderbouillon
- 1 Stuk Fondue-Set
Laatste folders
Procedure
1. Snijd het vlees in hapklare stukjes.
Verhit de runderbouillon in een pot.
Giet de verwarmde bouillon in de fondue-set.
3. Iedereen neemt een stuk vlees en doopt het in de hete bouillon, totdat het gekookt is.
Dan doopt iedereen zijn gekookte vlees in de dip-saus van zijn keuze en geniet ervan!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Klassiek vleesfondue met bouillon
Een traditionele, hartige en smakelijke vleesfondue is het perfecte middelpunt voor een gezellig diner. De fondue bestaat uit vier verschillende soorten vlees, geserveerd met een pittige dipsaus. Geniet van deze gezellige maaltijd met familie en vrienden.
1. Snijd het vlees in hapklare stukjes.
Verhit de runderbouillon in een pot.
Giet de verwarmde bouillon in de fondue-set.
3. Iedereen neemt een stuk vlees en doopt het in de hete bouillon, totdat het gekookt is.
Dan doopt iedereen zijn gekookte vlees in de dip-saus van zijn keuze en geniet ervan!
Hoe heb je dit recept gemaakt?