ADVERTENTIE

Bron :: stockfoodgmbh from Images Professionals GmbH

Kiprollade met spinazievulling

Kiprollade met spinazievulling is een uitstekend hoofdgerecht dat elke bezoeker zal plezieren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Rollade

  • 4 stukjes kipfilet Toegevoegd aan
  • 2 stukjes olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Teentje knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 lepel zeezout Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zwarte peper Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g Bevroren spinazie Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 lepel zeezout Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilet in dunne plakjes, zout en peper toevoegen.

2. Stap

Bak fijngehakte ui en knoflook in olijfolie in een pan tot ze zacht en goudbruin zijn.

3. Stap

Voeg de bevroren spinazie toe en kook totdat het water verdampt is. Verwijder de pan van het vuur en voeg geraspte kaas en eieren toe. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper.

4. Stap

Verdeel het spinaziemengsel gelijkmatig over de kipfilets, rol ze op en zet ze vast met een spatel of keukendraad.

ADVERTENTIE
5. Stap

Verplaats de kiprollades naar een ingevette bakvorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, totdat ze goudbruin en sappig zijn.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kiprollade met spinazievulling

Kiprollade met spinazievulling is een uitstekend hoofdgerecht dat elke bezoeker zal plezieren.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilet in dunne plakjes, zout en peper toevoegen.

2. Stap

Bak fijngehakte ui en knoflook in olijfolie in een pan tot ze zacht en goudbruin zijn.

3. Stap

Voeg de bevroren spinazie toe en kook totdat het water verdampt is. Verwijder de pan van het vuur en voeg geraspte kaas en eieren toe. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper.

4. Stap

Verdeel het spinaziemengsel gelijkmatig over de kipfilets, rol ze op en zet ze vast met een spatel of keukendraad.

5. Stap

Verplaats de kiprollades naar een ingevette bakvorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, totdat ze goudbruin en sappig zijn.

Ingrediënten
Rollade
4 stukjes
kipfilet
2 stukjes
olijfolie
1 stukjes
Teentje knoflook
1 stukjes
De Ui
1 lepel
zeezout
1 lepel
Zwarte peper
Vulling
200 g
Bevroren spinazie
100 g
geraspte kaas
2 stukjes
ei
1 lepel
zeezout
1 lepel
Zwarte peper