Bron :: stockfoodgmbh from Images Professionals GmbH
Kiprollade met spinazievulling
Kiprollade met spinazievulling is een uitstekend hoofdgerecht dat elke bezoeker zal plezieren.
Ingrediënten
Rollade
- 4 stukjes kipfilet
- 2 stukjes olijfolie
- 1 stukjes Teentje knoflook
- 1 stukjes De Ui
- 1 lepel zeezout
- 1 lepel Zwarte peper
Vulling
- 200 g Bevroren spinazie
- 100 g geraspte kaas
- 2 stukjes ei
- 1 lepel zeezout
- 1 lepel Zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilet in dunne plakjes, zout en peper toevoegen.
Bak fijngehakte ui en knoflook in olijfolie in een pan tot ze zacht en goudbruin zijn.
Voeg de bevroren spinazie toe en kook totdat het water verdampt is. Verwijder de pan van het vuur en voeg geraspte kaas en eieren toe. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper.
Verdeel het spinaziemengsel gelijkmatig over de kipfilets, rol ze op en zet ze vast met een spatel of keukendraad.
Verplaats de kiprollades naar een ingevette bakvorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, totdat ze goudbruin en sappig zijn.