ADVERTENTIE

Bron :: Ravsky from Getty Images

Kippenvlees met pasta en kaassaus

Kippenvlees met pasta en kaassaus is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Pasta

  • 200 g pasta Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel olie Toegevoegd aan

Kippenvlees

  • 2 Stukken kipfilet Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 lepels olie Toegevoegd aan

Kaassaus

  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kaas Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking met een snufje zout en olie, zodat ze niet plakken. Als ze klaar zijn, gieten we ze af en zetten ze opzij.

2. Stap

Bestrooi de kippenborsten met zout en peper en bak ze aan beide kanten goudbruin in olie. Leg ze daarna opzij en laat ze rusten.

3. Stap

Voeg de kookroom toe aan de pan en laat deze op een laag vuur verwarmen. Voeg dan de geraspte kaas toe en laat deze langzaam smelten. Roer de saus tot alle kaas is gesmolten.

4. Stap

Voeg de gebakken kip toe aan de saus en laat het nog 5 minuten sudderen in de saus.

ADVERTENTIE
5. Stap

We serveren het bereide vlees met saus met pasta. En we kunnen het bestrooien met wat geraspte kaas.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kippenvlees met pasta en kaassaus

Kippenvlees met pasta en kaassaus is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan bereiden.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking met een snufje zout en olie, zodat ze niet plakken. Als ze klaar zijn, gieten we ze af en zetten ze opzij.

2. Stap

Bestrooi de kippenborsten met zout en peper en bak ze aan beide kanten goudbruin in olie. Leg ze daarna opzij en laat ze rusten.

3. Stap

Voeg de kookroom toe aan de pan en laat deze op een laag vuur verwarmen. Voeg dan de geraspte kaas toe en laat deze langzaam smelten. Roer de saus tot alle kaas is gesmolten.

4. Stap

Voeg de gebakken kip toe aan de saus en laat het nog 5 minuten sudderen in de saus.

5. Stap

We serveren het bereide vlees met saus met pasta. En we kunnen het bestrooien met wat geraspte kaas.

Ingrediënten
Pasta
200 g
pasta
1 lepel
Zout
1 lepel
olie
Kippenvlees
2 Stukken
kipfilet
1 lepel
Zout
1 lepel
gemalen zwarte peper
2 lepels
olie
Kaassaus
200 ml
kookroom
100 g
geraspte kaas