:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/IgAOMu4IbvitXS3ZOwzm/001a70d87656468753758f13d625c3.jpeg)
Bron :: Sanghwan Kim from Getty Images
Kippenpoten met aardappelen in de oven
Lekkere en sappige kippenpoten met aardappelen, goudbruin gebakken in de oven. Dit recept is ideaal voor een familie lunch of diner.
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
- 4 Stukken Kip dijen
- 800 gram Aardappelen
- 100 ml olijfolie
- 1 stuk knoflook
Kruiden
- 1 theelepel zeezout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel Rozemarijn
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200 graden en vervang de kippenpoten. Schil en snijd de aardappelen.
Bestrooi de kippenbouten met zout, peper en besprenkel met olijfolie. Doe hetzelfde met de aardappelen.
Doe alles in de braadslee, voeg de hele knoflook toe en bestrooi met rozemarijn.
Plaats tenslotte de schaal in de oven en bak gedurende 60 minuten, of tot de aardappels en kippenpoten goudbruin zijn gebakken.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kippenpoten met aardappelen in de oven
Lekkere en sappige kippenpoten met aardappelen, goudbruin gebakken in de oven. Dit recept is ideaal voor een familie lunch of diner.
Verwarm de oven voor op 200 graden en vervang de kippenpoten. Schil en snijd de aardappelen.
Bestrooi de kippenbouten met zout, peper en besprenkel met olijfolie. Doe hetzelfde met de aardappelen.
Doe alles in de braadslee, voeg de hele knoflook toe en bestrooi met rozemarijn.
Plaats tenslotte de schaal in de oven en bak gedurende 60 minuten, of tot de aardappels en kippenpoten goudbruin zijn gebakken.
Hoe heb je dit recept gemaakt?