ADVERTENTIE

Bron :: Sanghwan Kim from Getty Images

Kippenpoten met aardappelen in de oven

Lekkere en sappige kippenpoten met aardappelen, goudbruin gebakken in de oven. Dit recept is ideaal voor een familie lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Hoofdingrediënten

  • 4 Stukken Kip dijen Toegevoegd aan
  • 800 gram Aardappelen Toegevoegd aan
  • 100 ml olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stuk knoflook Toegevoegd aan

Kruiden

  • 1 theelepel zeezout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Rozemarijn Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

80 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden en vervang de kippenpoten. Schil en snijd de aardappelen.

2. Stap

Bestrooi de kippenbouten met zout, peper en besprenkel met olijfolie. Doe hetzelfde met de aardappelen.

3. Stap

Doe alles in de braadslee, voeg de hele knoflook toe en bestrooi met rozemarijn.

4. Stap

Plaats tenslotte de schaal in de oven en bak gedurende 60 minuten, of tot de aardappels en kippenpoten goudbruin zijn gebakken.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten