ADVERTENTIE
Bron :: Sebalos from Getty Images
Kippen saus
Een smakelijke kippen saus is ideaal voor lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g Kippenvlees
- 2 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 100 ml kookroom
- 1 stukjes Gereedschap poeder
- 1 lepel zout en peper
- Peterselie takken
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We snijden het vlees en zouten het.
2. Stap
We maken de ui en knoflook schoon en snijden ze fijn.
3. Stap
Verhit de olie in een pan, voeg het gesneden vlees toe en bak het aan alle kanten.
4. Stap
Voeg de gesneden ui en knoflook toe, bakpoeder, kookroom en kruiden. Meng alles en laat het ongeveer 20 minuten sudderen onder een deksel.
5. Stap
De saus moet dik en romig zijn. Als het te dun is, kunnen we wat in water opgeloste bloem toevoegen.
6. Stap
We serveren het bestrooid met peterselie en met rijst of pasta.