Bron :: ninafirsova from Canva
Kipfilet op zijn natuur met saus
Kipfilet op zijn natuur met saus is een geweldige keuze voor doordeweekse dagen, wanneer je iets gezonds en smakelijks wilt, maar je niet veel tijd hebt om te bereiden.
Ingrediënten
Vlees
- 4 stukjes kipfilet
- 1 en zout
- 1 en Zwarte peper
Saus
- 200 ml kookroom
- 2 el Mosterd
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 1 el olie
Laatste folders
Procedure
Maak de kipfilets schoon, zout en peper ze aan beide zijden en laat ze rusten. Bereid ondertussen de saus voor.
We schillen de ui en knoflook en hakken ze fijn. We verwarmen olie in een pan en voegen de ui en knoflook toe. We bakken ze.
We voegen mosterd en room toe, roeren en laten het even sudderen.
Laat de saus ongeveer een half uur sudderen op een laag vuur. Eventueel brengen we op smaak met zout en kruiden.
Bak de kipfilets in een koekenpan aan beide kanten. Als ze klaar zijn, serveer ze met saus en aardappelpuree.
We versieren het eten met peterselie.